Yoga artikelen bedrukken

Yoga Hangmat setduurzame relatiegeschenken met logo

De yoga matten, blokken, sokken en rollen zijn niet aan te slepen.
Yoga is momenteel heel erg populair. Elke gerenommeerd bedrijf biedt z’n medewerkers de mogelijkheid om te ontspannen.
Als leverancier van bedrukte yoga artikelen krijgen we dagelijks opdrachten om yoga artikelen bedrukt met logo naar de privé adressen van medewerkers te sturen.

Duurzame yoga maten en bedrukken

Opvallend is dat bij mensen die yoga beoefenen duurzaamheid belangrijk is. De duurzame yoga artikelen worden veel besteld.
In ons assortiment hebben we diverse soorten duurzame yoga artikelen. Zoals TPE, natuurlijk rubber en kurk yogamatten. Diverse producten zijn ook in Europa geproduceerd.

Nieuw in het assortiment: AERIAL YOGIAERIAL YOGI bedrukken hangmat set yoga

Continue zijn we bezig om ons assortiment te verruimen om zo goed mogelijk aan de groeiende behoefte te voldoen. Nu toegevoegd de nieuwe yoga hangmat. Natuurlijk te bedrukken met uw logo. Leverbaar vanaf slechts € 29,98 /st

Yoga / pilates hangmat set gemaakt van 210D zacht nylon inclusief stalen karabijnhaken, verlengbanden, handvatten van schuim, plafondbevestiging en schroeven. Alles wordt geleverd in een handige opbergzak. Daag jezelf uit en verbeter je lichaam, flexibiliteit en kracht. Deze aerial yoga-hangmat is een geweldig hulpmiddel om je training thuis te ondersteunen. Het is makkelijk om op te zetten en aan je plafond te hangen. De hangmat en bevestiging kan maximaal 200 kg dragen.

Bestel nu makkelijk in onze online shop of mail ons: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

bedrijfs yogaset hangmat bedrukkenduurzame ECO leverancier relatiegeschenken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Yoga artikelen bedrukken

I am a button