OVER ONS

Grootste keus, goede prijzen en uitstekende service! Tiger Concept!

Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van het product wat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.

Wat moet je kiezen?

Het maken van de juiste keus is erg belangrijk! Hoe praktischer het product, hoe vaker het gebruikt zal worden. Iedere keer dat de klant het product gebruikt, zal hij/zij positief herinnerd worden aan jouw bedrijf en dat is uiteindelijk het doel. Liever eerst online ideeën opdoen? Tiger concept heeft een gebruiksvriendelijke online winkel voor promotionele producten en bedrijfsgeschenken. Neem een kijkje op onze site om het perfecte promotionele product voor al jouw marketing campagnes te vinden. De speciale categorieën op de hoofdpagina helpen je ideeën op te doen. Met producten van hoge kwaliteit, snelle levertijden en passend voor elk budget , zal er zeker wat te vinden zijn dat aansluit bij jouw wensen. We bieden veel nieuwe en luxe producten, maar houden de prijzen concurrerend.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?  Neem dan contact op met onze ervaren en vriendelijke medewerkers. Kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Wij zitten klaar om je te helpen aan het perfecte promotionele product, dat kunnen bedrukte tasjes zijn, maar ook outdoor spullen met jouw bedrijfsnaam of één de nieuwste technologieën.

Service is onze kracht!

Overal waar je kijkt worden klanten steeds meer gestimuleerd alles zelf te doen via de website. Onze kracht is dat we samen met jou gaan zoeken naar de producten die het beste aansluiten bij de promotie, jouw wens en budget. Je mailt jouw aanvraag en krijgt binnen 1 werkdag reactie en wanneer mogelijk zelfs al een offerte. Ontvangen we ook gelijk jouw logo in EPS of AI bestand, dan zetten we onze designers aan het werk en maken zij gelijk ook een mooi ontwerp. Wij helpen jou naar de keus voor het perfecte product. Wij hebben veel ervaring in de promotionele business en zijn beschikbaar om samen te brainstormen over de mogelijkheden om zo tot het perfecte product te komen voor de promotie van jouw bedrijf. Wij proberen prijzen en kwaliteit in evenwicht te houden. Tuurlijk is het fijn als de prijzen laag liggen, maar Tiger Concept staat tevens voor kwaliteit en zal zodoende altijd de balans proberen te houden. Onze kracht ligt bij de ervaring en toewijding van onze medewerkers en tevens kwaliteit in service en product. Wij ondersteunen je tot het moment dat de producten zijn geleverd met de grootste zorg. Wij zullen alles binnen onze macht doen om jouw levering tot in de puntjes tot een succes te maken.

Persoonlijk

Persoonlijke behandeling is erg belangrijk voor ons. We streven naar een snelle opvolging van uw aanvragen en e-mails. We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en houden continu onze ogen open om de producten te vinden die bij u aansluiten. Graag werken we met professionals. Mensen die meer willen dan standaard!

Bel of mail ons voor een afspraak via 030- 2600 400 of info@tigerconcept.nl