Wat geef je de Raad van Commissarissen (RvC) als geschenk?

cacharel als geschenk zakelijk of retail

Het vinden van het ideale geschenk voor de Raad van Commissarissen (RvC) kan een uitdaging zijn. Als leverancier vanga voor duurzaam logo tiger concept 150x150 relatiegeschenken en giveaways begrijpen wij dat er vaak behoefte is aan artikelen bedrukt met logo’s, zoals pennen, paraplu’s, tasjes en waterflessen. Echter, voor speciale gelegenheden en belangrijke personen, zoals de RvC of waardevolle klanten, wil je een geschenk dat echte waarde en waardering uitstraalt. Een geschenk dat subtiel en stijlvol is, zonder prominent logo, maar dat de ontvanger het gevoel geeft dat hij iets speciaals en van hoge kwaliteit ontvangt.

Voor deze gelegenheden bieden wij een exclusieve collectie merkartikelen van gerenommeerde merken zoals Hugo Boss, Cerruti 1881, Christian Lacroix, Ungaro, Cacharel en Festina. Deze producten zijn niet alleen elegant en van hoge kwaliteit, maar ze stralen ook een gevoel van exclusiviteit uit.

Waarom kiezen voor merkartikelen?hugo boss

1. **Waarde en Exclusiviteit:** Merkartikelen hebben een hogere waargenomen waarde en geven de ontvanger het gevoel dat hij of zij gewaardeerd wordt. Een Hugo Boss pen of een Festina horloge is niet zomaar een geschenk, maar een statement.

2. **Duurzaamheid en Kwaliteit:** Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. Een geschenk dat lang meegaat, zorgt voor langdurige positieve associatie met uw bedrijf.

3. **Discretie:** Bij deze geschenken draait het om subtiliteit. In plaats van een groot logo, kiest u voor een discrete gravure of een stijlvol detail dat niet opdringerig is, maar wel herkenbaar.

4. **Unieke Stukken:** Bij ons kunt u deze luxe geschenken al vanaf één stuk bestellen. Dit betekent dat u een uniek en persoonlijk geschenk kunt geven, zonder grote hoeveelheden te hoeven afnemen.

Voordeliger dan de winkel

ungaro als geschenk bij retailEen ander groot voordeel van onze collectie merkartikelen is dat deze aanzienlijk voordeliger zijn dan wanneer u ze in de winkel of online zou kopen. Dit biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige geschenken te geven zonder uw budget te overschrijden.

Een Persoonlijk Geschenk

Het geven van een geschenk aan de RvC of een belangrijke klant is een kans om uw waardering te tonen en uw relatie te versterken. Kies daarom voor een geschenk dat deze boodschap overbrengt. Onze collectie merkartikelen biedt u de perfecte oplossing: stijlvolle, hoogwaardige geschenken die indruk maken.

Kijk naar de opties [hier] en vraag een offerte aan via info@tigerconcept.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte geschenk dat uw waardering op de best mogelijke manier overbrengt.

lacroix 2

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Wat geef je de Raad van Commissarissen (RvC) als geschenk?

I am a button