Warme fleece fietsmuts, perfect marketingitem!

Warme fleece fietsmuts, perfect marketingitem!

Warme fleece fietsmuts, het perfecte marketingitem! Is een fantastisch item om te bedrukken in de kleuren van jouw bedrijf, met het bedrijfslogo of zelfs een tekst. Iedere fietser zal deze muts willen hebben en tegelijk is het een perfect reclame middel. De (sport) fietser legt vaak grote afstanden af en komt op veel verschillende plekken waardoor jouw marketing een grote reikwijdte krijgt.  De muts kan natuurlijk volledig matchend gemaakt worden met eventueel overige kleding in stijl, maar is ook perfect als los reclame/marketing item, makkelijk en relatief voordelig een reclame item waar je niets meer hoeft voor te doen dan weggeven, de rest gaat vanzelf.

De muts is volledig van polyester gemaakt en het fleece gedeelte is ergonomisch gevormd om de oren te beschermen tegen de kou.  De sluiting op de bovenzijde is een elastisch trekkoord, met zacht afgewerkte randen bij de sluiting zodat je geen last hebt van het touw.

De warme fleece fietsmuts, het perfecte marketingitem! Een perfecte give away op beurzen en/of evenementen, maar ook aan goede klanten en wellicht medewerkers.

Vragen over dit product of toch op zoek naar net iets anders? Geen probleem! Twijfel dan niet en neem contact op met Tiger Concept, wij helpen u graag met het vinden van het juiste item, wat het beste aansluit bij uw marketing doeleinden!

 


Fiets wintermuts vangard

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Warme fleece fietsmuts, perfect marketingitem!

I am a button