Voetbaltafel bedrukken

Voetbaltafel met bedrijfsbedrukkingduurzame relatiegeschenken met logo

Het EK 2021 komt eraan!
Een voetbaltafel is een mooi cadeau. Goede relaties zullen het zeer waarden, of als cadeau voor win acties of voor in de kantine.

Neem nu ons instap model, de Soccer 100:

Voetbaltafel full colour bedrukkenHet instapmodel tafelvoetbal voor op kantoor en voor PR-doeleinden.
De Soccer 100 is ons instapmodel in semi-toernooivoetbaltafelformaat. Hij is iets kleiner en lichter dan zijn grote broers model 200, 500 en 2000. Dit maakt het ideaal voor op kantoor of voor personeelslounges, maar ook voor gangen en gangen waar klanten vaak langskomen. Als advertentiemedium biedt het voldoende ruimte voor effectieve branding.

Er wordt een fotorealistische afdruk gebruikt. Alle vier de buitenzijden zijn bedrukt, dit is bij de prijs inbegrepen. Voor nog meer aandacht is optioneel tegen meerprijs bedrukking op de binnenband rondom en op het speelvlak mogelijk. Zoals bij alle Soccer-producten, is de levering van reserveonderdelen voor tafelvoetbal ook voor de lange termijn gegarandeerd. Deze voetbaltafel is solide en heeft 22 geschroefde voetbalfiguren en veilige en stabiele houten poten. Inbegrepen zijn tien witte voetballen.

Voetbaltafel full colour bedrukt

De voetbaltafel is eenvoudig door twee personen in elkaar te zetten. Het duurt ongeveer anderhalf uur. Er zijn gemakkelijk te begrijpen instructies bijgevoegd. De body van de voetbaltafel is voorgemonteerd. Dit vereenvoudigt de montage aanzienlijk. Je kunt dus meteen beginnen met spelen. Dankzij de state-of-the-art glijlagers zijn de beste speeleigenschappen gegarandeerd. Deze maken de voetbaltafel robuust, zelfs onder de hoogste belasting. Een voetbaltafel die niet alleen bijdraagt ​​aan teambuilding, maar ook garant staat voor maximale reclame-effectiviteit.

Technische data:

Gewicht 48 kgvoetbaltafel bedrukken-soccertable-eventmaster
Speelveld afm. 117 op 63 cm
Kast 135 x 66 cm
Doos 135 x 66 x 30 cm
Materiaal hout MDF 16 mm
Speelveld groen, opgeheven hoeken
Poten 30 mm hout MDF
Massieve staven 13 mm Ø
Spelers 22 st. geschroefd
Glijlagers
Geïllustreerde montagehandleiding G / E
Kast voorgemonteerd
Montage ca. 1,5 uur (2 personen)
Inclusief digitale print op kast buiten
Inclusief 10 witte ballen
Productietijd 2-3 weken

Luxer model voetbaltafel bedrukt

De Soccer 500 is al jaren de meest verkochte kantoorvoetbaltafel. Het is een echte zweetdrijver en ontworpen voor ambitieus plezier. Met een speeloppervlak van 120,5 x 70,5 cm is de pub voetbaltafel een van de grotere en meer ergonomische voetbaltafels. Door zijn grote oppervlakken kan hij prachtig bedrukt worden met een logo. Bedrukking aan de buitenkant is bij de prijs inbegrepen. Optioneel en tegen meerprijs kan deze tafel ook rondom bedrukt worden op de binnenranden en / of op het speelveld. Met zijn gewicht van 80 kg is het een stabiele en vooral stabiele tafelvoetbaltafel, zelfs onder het zwaarste gebruik. Hij staat op metalen poten met een doorsnede van 100 x 100 mm. Deze zijn verstelbaar over een bereik van 5 cm. Hiervoor worden ronde schroefvoeten aan de onderkant van de poten gebruikt. Dit Logo voetbaltafel bedrukkenbetekent dat de tafel waterpas en vlak kan worden opgesteld, zelfs als de bodemgesteldheid slecht is. Dit is vooral belangrijk voor een ambitieuzer tafelvoetbalspel, waar oneffenheden en asymmetrieën snel kunnen leiden tot een verschuiving van de spelkansen – een voor- of nadeel voor de individuele spelers. Deze voetbaltafel biedt, net als alle voetbaltafels van Soccer, ook een bijzonder hoge mate van precisie voor professioneel gebruik en een onvervalste speelervaring. Het biedt dus alles wat een professionele voetbaltafel nodig heeft.

Bestel nu voetbaltafels bedruk in bedrijfsuitvoering.

Het ontwerp en de bespeelbaarheid zullen ook de hobbytafelvoetbalspelers zeker bekoren. Tegelijkertijd is het gemaakt in Europa en gemaakt van de beste materialen en hoogwaardige afwerking. Reserveonderdelen en accessoires voor deze tafel zijn langdurig verkrijgbaar. De Soccer 500 voldoet aan alle eisen van een toernooitafel, niet alleen wat betreft het speeloppervlak. Het heeft ook verhoogde hoeken. Deze voorkomen de altijd vervelende en verontrustende patstelling wanneer de bal stopt in de hoeken. Dus slechts één doelpunt verhindert de doorstroming van het spel. Handmatig ingrijpen in het spel is niet meer nodig. Dankzij de kogelgelagerde geleiding speelt het zeer direct en maakt zelfs de meest gewelddadige en gevoelige bewegingen een plezier. Naast goede PR is deze tafelvoetbal uitermate geschikt voor teambuilding met sportgeest – van stagiaires tot bazen. De Soccer 500 wordt geleverd met montage-instructies en een voorgemonteerde body. Het is daardoor snel en eenvoudig te monteren.

Bestel nu uw eigen voetbaltafel: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Voetbaltafel bedrukken

I am a button