Veiligheidslampje voor op het hoofd of een helm

Veiligheidslampje voor op het hoofd of een helm.

Dit veiligheidslampje voor op het hoofd of een helm is niet alleen handig maar ook heel veilig en hij kan tevens op een veiligheidshelm gedragen worden. Het licht draait op het hoofd natuurlijk altijd mee, waardoor er op elke gewenste plek licht straalt. Goed voor medeweggebruikers, maar vooral erg prettig voor de gebruiker zelf wanneer je op donkere, slecht verlichtte plekken moet zijn. Je kunt het lichtje ook verplaatsen naar de zij- of achterkant wanneer gewenst. Dan is het vooral een item om je zichtbaarheid te vergroten.

Het fietslampje voor op het hoofd is van ABS en heeft een flexibele en verstelbare band waarmee het om het hoofd of de helm te bevestigen is. Het lampje is verschuifbaar. 1 Watt LED lampje, exclusief 2 AA-batterij.

Wanneer u denkt om de veiligheid van uw klanten, denken  uw klanten aan uw bedrijf als ze dit dragen. Uw logo bedrukt op het lampje zal ervoor zorgen dat het regelmatig wordt teruggezien!  Dit zijn nog eens 2 vliegen in 1 klap waar iedereen blij van wordt!

Specificaties:

Afmeting: 7X5X6CM
Volume: 0.528 cdm3
Bruto gewicht: 0.113 kg
Netto gewicht: 0.08 kg

Het product kan d.m.v. tampondruk voorzien worden van uw logo.

hoofdlamp hoofdlampje

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Veiligheidslampje voor op het hoofd of een helm

I am a button