Herfst producten

Geef deze herfst een warme, gepersonaliseerde touch met onze collectie geschenken bedrukt met uw logo. Van stijlvolle bedrukte paraplu's tot knusse dekens met uw merknaam, onze herfstcadeaus zijn de perfecte manier om uw waardering te tonen. Laat de herfstkleuren samensmelten met uw merkidentiteit op prachtige seizoensgebonden artikelen. Verras uw klanten of medewerkers met unieke herfstgeschenken die niet alleen functioneel, maar ook memorabel zijn dankzij uw logo.

Bestel hier direct in onze online shop

 

Herfst Geschenken: Warmte & Dankbaarheid in Één Gebaar

De blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden korter. De herfst is aangebroken en het is dé tijd om warmte en waardering te delen. Wat is er mooier dan jouw medewerkers en zakenrelaties te verrassen met een speciaal herfstgeschenk?

Verwarmende Verassingen Of het nu gaat om een luxe plaid voor de koude avonden, een heerlijke herfstthee selectie, of een set van geurkaarsen met de geur – onze geschenkselectie is samengesteld met de gedachte aan knusheid, warmte en dankbaarheid.

Maatwerk & Personalisatie Voeg een persoonlijk tintje toe met een bedrijfslogo of een speciale boodschap. Jouw waardering wordt niet alleen gevoeld, maar ook gezien. Ieder geschenk vertelt een verhaal, en jouw verhaal is er één van dankbaarheid.

Duurzaam & Verantwoord Kies voor geschenken die niet alleen de ontvanger, maar ook onze planeet verwarmen. Onze duurzame selectie heeft voor ieder wat wils, zodat je met trots kunt geven.

Voor Iedere Zakenrelatie Of je nu zoekt naar een klein gebaar van dank of een groot statement, onze herfstcollectie biedt voor ieder budget en iedere smaak het juiste geschenk.

Laat de herfst niet zomaar voorbijgaan. Maak er een seizoen van waardering en verbinding van. Verras, verwarm en versterk jouw relaties met de perfecte herfstgeschenken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van de herfst in onze geschenkselectie. Tel: 030 2600 400 of email: info@tigerconcept.nl

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

Op de offerte geven we de verwachte levertijd voor uw opdracht. Na het plaatsen van de opdracht wordt uw opdracht ingepland bij de productie en kunnen we een specifiekere levertijd geven. De levertijd is altijd indicatief. Vertraging in productie of tijdens transport of bij douane is buiten onze macht.
Heeft u een deadline? Communiceer het duidelijk naar ons, zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

Herfst

I am a button