MVO – ecovadis platinum

Blijf op de hoogte van ons laatste en meest relevante Tiger Nieuws

Grootste keus, goede prijzen en uitstekende service! Tiger Concept!

Tiger Concept biedt de grootste selectie innovatieve en betaalbare promotionele producten voor beurzen, evenementen en product branding. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van het product wat het meest aansluit bij jouw wensen en doelen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) behoort tot onze kernwaarden. We selecteren onze leveranciers bewust, voeren een assortiment dat ook aansluit bij MVO bewuste klanten, sponsoren maatschappelijke projecten, werken met sociale werkplaatsen, het drukwerk wordt gedrukt door MVO bewuste drukkers en we acteren tevens zo veel mogelijk op kantoor op een duurzame wijze.

ecovadis platinum Tiger Concept 2024

 

Tiger Concept EcoVadis Platinum gekwalificeerd

In april  2024 heeft Tiger Concept wederom de EcoVadis Platinum status ontvangen en mag zich daarmee tot de Top 1% wereldwijd rekenen!

 

ecovadis score Tiger Concept 2024 platinum

 

 

 

 

Meer weten over EcoVadis

1 banner opsomming duurzaamheid

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

MVO – ecovadis platinum

I am a button