Sinterklaas +logo producten

sinterklaasOp zoek naar het perfecte Sinterklaasgeschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties? Introduceer een vleugje traditie gecombineerd met een persoonlijk tintje! Onze Belgische chocoladeletters zijn niet alleen overheerlijk, maar kunnen nu ook worden bedrukt met uw bedrijfslogo. Een unieke manier om waardering te tonen. Waarom kiezen voor onze chocoladeletters? ✅ Premium kwaliteit Belgische chocolade ✅ Uw logo prachtig afgedrukt ✅ Een smakelijke herinnering aan uw merk Makkelijker wordt het niet! Weet u wat nog beter is? Wij nemen alle logistieke zorgen uit handen! Of het nu gaat om een enkel adres of een verzending naar alle huisadressen van uw medewerkers en relaties, wij regelen het allemaal voor u. Neem vandaag nog contact op en zorg dat u op tijd bent voor een onvergetelijke Sinterklaasviering! info@tigerconcept.nl of bel 030 2600 400 Verras, bedank en bind met onze gepersonaliseerde Sinterklaasgeschenken!

Bestel hier direct in onze online shop

Sinterklaas Geschenken Met Persoonlijke Touch! 

De magie van Sinterklaas is niet compleet zonder verrassende geschenken. Maak deze speciale tijd van het jaar nog gedenkwaardiger met gepersonaliseerde Sinterklaasgeschenken.

Chocoladeletters Met Uw Logo: Pure Verwennerij!

Stelt u zich eens voor… de glimlach op het gezicht van uw medewerkers of zakelijke relaties wanneer ze een heerlijke chocoladeletter ontvangen, zorgvuldig versierd met úw bedrijfslogo. Een zoete traktatie die niet alleen de smaakpapillen streelt, maar ook de band met uw merk versterkt.

Gemakkelijk & Zorgeloos Versturen

Het is een drukke tijd van het jaar, en we begrijpen dat. Daarom bieden we een naadloze verzendservice rechtstreeks naar de huizen van uw medewerkers of relaties. Of het nu gaat om één adres of honderden, wij zorgen ervoor dat uw geschenken veilig en op tijd aankomen, mooi verpakt en klaar om een glimlach tevoorschijn te toveren.

Waarom Kiezen Voor Onze Gepersonaliseerde Sinterklaasgeschenken?

  1. Hoogwaardige Belgische Kwaliteit: Onze chocoladeletters zijn vervaardigd met de fijnste echt belgische chocolade voor een onvergetelijke smaakervaring.
  2. Uniek & Persoonlijk: Voeg uw bedrijfslogo toe voor een speciale touch die indruk maakt.
  3. Zorgeloos Versturen: Wij nemen de logistiek uit handen. U kiest, wij verpakken en versturen.

Vier Sinterklaas op een onvergetelijke manier en laat uw waardering blijken met een persoonlijk geschenk dat spreekt. Bestel nu en maak van deze feestelijke periode een zoete herinnering! Bel of mail: 030 2600 400 of info@tigerconcept.nl

Veelgestelde vragen

Sinterklaas +logo

I am a button