Over Tiger Concept

Waarom Duurzaamheid Centraal Staat bij Tiger Concept

Een Groene Revolutie in de Wereld van Relatiegeschenken**

Bij Tiger Concept begrijpen we de kracht van een geschenk. Maar meer dan dat, begrijpen we de impact van een geschenk op onze planeet. Als leverancier van (relatie)geschenken bedrukt met uw logo, staan we voorop in een groene revolutie binnen onze industrie. Dit is niet zomaar een missie; het is een passie die ontstond uit een persoonlijk moment van realisatie.

Een Persoonlijke Openbaring

In 2017, toen mijn zoon Tom werd geboren, kwam ik, Wilrik van Geest – oprichter van Tiger Concept – tot een belangrijke ontdekking. De relatiegeschenkenmarkt, zoals ik die kende, was verrassend vervuilend. Geschenken werden massaal geproduceerd, vaak zonder echte behoefte of waarde voor de ontvanger. Deze realisatie bracht mij bij een cruciaal kruispunt: moest ik stoppen, of was er een manier om dit te veranderen?

Een Nieuwe Richting

Het antwoord kwam snel. In plaats van op te geven, koos ik ervoor om Tiger Concept te transformeren. Het doel? Klanten helpen bij het kiezen van duurzame geschenken. Geschenken die niet alleen ecologisch verantwoord geproduceerd worden, maar ook daadwerkelijk gebruikt en gewaardeerd worden door de ontvanger. Want een duurzaam geproduceerd geschenk dat ongebruikt blijft, is nog steeds een verspilling van bronnen en moeite.

Onze Reis naar Duurzaamheid

Sinds die omslag in 2017 hebben we niet stilgezeten. We hebben de prestigieuze EcoVadis certificering behaald en zijn trots om te zeggen dat we nu Platinum status hebben. Onze betrokkenheid bij duurzaamheid stopt hier niet. We hebben jarenlang Justdiggit ondersteund door voor elke order bunds te laten gragen en bomen te laten planten. En dat doen we nog steeds – voor elke bestelling planten we bomen om de CO2-impact van het transport te compenseren.

Een Groen Assortiment

In 2023 hebben we een grote stap gezet door een selectie van ons assortiment aan te bieden waarbij we de CO2-impact 100% compenseren. Dit doen we door meer bomen te planten, wat een direct positief effect heeft op onze planeet.

Dank aan Onze Klanten

We zijn onze klanten enorm dankbaar. Zij die ervoor kiezen om hun marketingproducten en personeelsgeschenken bij ons te bestellen, dragen bij aan onze groene missie. Samen maken we echt een verschil. Elk bedrukt logo vertelt een verhaal van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Bij Tiger Concept gaan we verder dan alleen een product leveren; we leveren een belofte aan de toekomst.

Samen Sterk voor een Duurzame Toekomst

Bij Tiger Concept geloven we dat samenwerken de sleutel is tot het maken van een duurzaam verschil. We nodigen u uit om deel te nemen aan deze groene reis. Samen kunnen we de wereld van relatiegeschenken transformeren tot een bron van vreugde, waardering, en ecologische verantwoordelijkheid.

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Over Tiger Concept

I am a button