Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij, neem contact met ons op

Contact met Tiger Concept
wat is eco linnen

“Eco linnen” verwijst naar linnen dat op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd, met een nadruk op duurzaamheid gedurende het hele productieproces. Linnen is een natuurlijke vezel gemaakt van de vlasplant. De term “eco” impliceert dat de teelt, oogst en verwerking van de vlasplanten, evenals de fabricage van linnen stof, worden uitgevoerd met minimale impact op het milieu. Dit kan praktijken omvatten zoals het gebruik van minder water, het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën, het toepassen van wisselteelt om de gezondheid van de bodem te behouden, en ervoor zorgen dat alle delen van de plant worden gebruikt om afval te minimaliseren.

Eco linnen productie focust op duurzaamheidsaspecten, zoals:

– **Biologische Landbouw**: Het telen van vlasplanten zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden of kunstmest.
– **Watergebruik**: Vlas vereist aanzienlijk minder water in vergelijking met andere natuurlijke vezels zoals katoen, wat het van nature duurzamer maakt. Eco linnen producenten kunnen verder het watergebruik minimaliseren door efficiënte processen.
– **Chemicaliënreductie**: Het beperken of elimineren van het gebruik van schadelijke chemicaliën in het verwerkingsproces van linnen, wat het roten (nodig om de vezel van de stengel te scheiden), bleken, verven en afwerken van de stof omvat.
– **Energie-efficiëntie**: Het implementeren van energiebesparende maatregelen in de productiefaciliteiten om de koolstofvoetafdruk te verminderen.
– **Afvalreductie**: Ervoor zorgen dat afval wordt geminimaliseerd door bijproducten te gebruiken of water en materialen die in het productieproces worden gebruikt, te recyclen.

Producten gelabeld als eco linnen zijn vaak gecertificeerd door milieu standaarden, die verifiëren dat het linnen is geproduceerd volgens specifieke ecologische en sociale criteria. Dit verzekert consumenten dat de producten die zij kopen daadwerkelijk milieuvriendelijk en duurzaam zijn.

Hoeveel water houdt jouw boom vast?

Bomen verminderen erosie van de bovengrond door regen op te vangen met hun bladerdaken. Dit vertraagt de afvoer van water, wat ervoor zorgt dat water in de grond kan sijpelen en de grondwatervoorraden kan aanvullen. Hoewel de waterretentie in de eerste jaren na het terugbrengen van de bomen enigszins lager is en hoger in de latere jaren, kan het gemiddelde gesteld worden op 1371 liter per boom per jaar!

Hoeveel sneakers bedrukt met logo moet ik minimaal bestellen?

Sneakers bedrukt met uw logo en uitgevoerd in uw bedrijfskleuren leveren we vanaf 5 paar in een mix van maten. De betreft de ‘ Promotionele en kinder’ modellen.
De handgemaakte ‘Premium’ sneakers bedrukt met uw logo worden vanaf 10 paar geleverd.
De duurzame handgemaakte Portugese ‘Sustainable’ sneakers worden geproduceerd vanaf 40 paar

Wat betekend de CSRD-wetgeving voor mijn bedrijf

Vanaf 2025 wordt de CSRD-verplichting / wetgeving van kracht voor bedrijven binnen de Europese Unie, wat een nieuwe standaard stelt
voor duurzaamheidsrapportage.

Wat Betekent Dit Voor Uw Bedrijf?

Uitgebreide Rapportage: CSRD vergroot de reikwijdte van de bedrijven die moeten rapporteren en verdiept de informatie die moet worden verstrekt.
Transparantie: Het biedt belanghebbenden, inclusief investeerders en consumenten, een duidelijker beeld van de duurzaamheidsprestaties van bedrijven.
Verantwoordelijkheid: Bedrijven worden aangespoord om verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact op de maatschappij en het milieu.

Wij Zijn Hier Om Te Helpen! Het aanpakken van de CSRD-verplichting kan ontmoedigend lijken, maar met de juiste begeleiding en middelen is het een kans om uw bedrijf te positioneren als een marktleider in duurzaamheid.
Wij leveren relatiegeschenken en marketing producten met inzicht van hun CO2 voetafdruk.
We kunnen u een jaarrapportage geven van de impact van de producten die u bij ons heeft gekocht. Zo helpen we u aan de verplichting te voldoen van de CSRD.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar een duurzamere toekomst! Tel: 030 2600 400 of info@tigerconcept.nl

CSRD wetgeving, voor welke bedrijven verplicht vanaf 2024

De CSRD is van toepassing op bedrijven die aan de volgende criteria voldoen:

Een personeelsbestand van meer dan 250 werknemers.
Een jaaromzet van meer dan 40 miljoen euro.
Meer dan 20 miljoen euro op de balans.

Wat doet de organisatie treebytree

De organisatie TreeByTree richt zich op het terugbrengen van bomen. Hun doel is het verbeteren van het milieu en het bevorderen van duurzaamheid door het aanplanten van nieuwe bomen, wat bijdraagt aan het verminderen van koolstofdioxide in de atmosfeer en het ondersteunen van de biodiversiteit. Ze initiëren ook educatieve programma’s en gemeenschapsbetrokkenheid om het bewustzijn over het belang van bomen en bossen te vergroten.

Wordt de CO2 van alle producten die Tiger Concept verkoopt gecompenseerd?

Nee, alleen de producten waarvan we weten hoeveel CO2 er vrijkomt tijdens de productie, verpakking, gebruik en uiteindelijke (afval)verwerking. Tiger Concept, of producent heeft de berekening van CO2 correct (laten) uitgevoerd. De producten waarvan we niet zeker weten hoeveel CO2 erbij vrijkomt, compenseren we niet. Stap voor stap berekenen we voor meer artikelen de CO2-impact. Deze producten zullen worden toegevoegd. De artikelen die nu vermeld staan op de ‘CO2-neutrale’ productenpagina, worden gecompenseerd. Twijfel je? Vraag het gewoon even na bij ons.

Hoeveel CO2 neemt een boom op tijdens zijn leven?

De geschatte totale hoeveelheid CO2 die wordt opgenomen over een periode van 20 jaar van een gemiddelde FMNR-boom is 240 kg. Het gemiddelde overlevingspercentage van de FMNR-bomen is 80%. Er wordt aangenomen dat de CO2 absorptie min of meer lineair verloopt voor de periode van 20 jaar en dat de gemiddelde FMNR-boom – wanneer deze gerehabiliteerd wordt – 1 jaar oud is.

Wat is de levertijd van bedrukte sneakers / schoenen met logo?

De levertijd van bedrukte schoenen hangt af van het model, waar deze produceerd wordt en hoeveel stuks, Standaard geld:
Premium sneakers: vanaf 4 weken
Duurzame sneakers: vanaf 6 weken
Promotionele sneakers: vanaf 3 weken tot 50 paar
Best sneakers: 6 tot 8 weken tot 15.000 paar

Customer Service Tiger Concept

Voldoet een product of bedrukking niet (helemaal) aan uw verwachting?
Wat moet u doen als een product niet aan uw verwachting voldoet, ondanks dat u van onze mogelijkheid gebruik heeft gemaakt om een fysiek monster te ontvangen?

Hierbij leggen we u stap voor stap uit wat u kunt doen en, hoe wij u zullen helpen.

Stap 1: Stuur binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling een email naar info@tigerconcept.nl met daar in:

Uw bedrijfsnaam, naam, email en telefoonnummer
Het referentie nummer van uw bestelling (voorbeeld: TC1234)
De productnaam van het betreffende artikel
Omschrijf duidelijk waarom het product of de bedrukking niet aan uw verwachting voldoet, en stuur foto’s mee.
Geef aan hoeveel stuks het probleem hebben.
Hoe kunnen wij voor u dit probleem oplossen
Stap 2: Binnen 24 uur zullen wij de ontvangst van uw opmerking bevestigen per email en/of telefonisch. Mogelijkerwijs nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie.

Stap 3: Binnen 5 werkdagen zullen wij met onze terugkoppeling komen of voorstel om het probleem op te lossen

Mochten we er samen toch niet uitkomen, dan zal uw klacht worden voorgelegd aan de PPP klachten commissie. (PPP = de promotionele branche vereniging). De kosten hieraan verbonden zullen moeten worden betaald door de partij die in het ongelijk is gesteld. Kijk voor meer informatie in onze algemene voorwaarden.

Nog vragen?

Hewft u vragen over het product, de drukproef, kleuren, bedrukking of andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we kijken graag met u mee. info@tigerconcept.nl of bel 030 2600 400

Wat is thuiskopie voor USB-sticks

Thuiskopie USB-sticks
Wat is thuiskopie
De thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik. Er bestond al een heffing op lege cd’s en dvd’s. Sinds 1 januari 2018 gelden ook heffingen op USB-sticks.

Wat betekent dit voor uw USB-stick aankoop?
Dit betekent dat wij, als importeur en handelaar van USB-sticks, vanaf 1 januari 2018 een thuiskopievergoeding
ter hoogte 0,40 EUR per USB-stick aan onze klanten moeten doorbelasten en aan Stichting de Thuiskopie moeten afdragen.

De regeling is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen opbrengsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk
beschermd materiaal. De Minister van Justitie heeft Stichting de Thuiskopie bij uitsluiting van ieder ander aangewezen
om alle thuiskopievergoedingen te incasseren en te verdelen.

De thuiskopievergoeding voor USB-sticks zal in het kader van transparantie op de factuur worden weergegeven.

Uitzondering voor export
Indien de USB-sticks door Tiger Concept in het buitenland worden afgeleverd dan hoeft de thuiskopie vergoeding niet worden afgedragen.
Indien u als klant zelf de USB-sticks exporteerd dan kunt u de Thuiskopie vergoeding terug vragen bij Stichting Thuiskopie binnen 6 maanden na de factuur datum.

Uitzondering voor professioneel / zakelijk gebruik
Indien USB-sticks strikt zakelijk worden gebruikt dan hoeft de thuiskopie vergoeding niet worden afgedragen.
Wat zijn de richtlijnen:
– de USB-sticks worden uitgedeeld met gelockte data zoals bijvoorbeeld bedrijfspresentaties of andere data geüpload, en kunnen hierdoor niet op andere manier gebruikt worden, of
– de USB-sticks worden strikt alleen binnen uw bedrijf gebruikt voor back-up of data overdracht

Hoe komt u in aanmerking voor de vrijstelling van de thuiskopie heffing?
Na het ontvangst van de factuur van Tiger Concept BV met de thuiskopie heffing kunt u de thuiskopie heffing
bij Stichting Thuiskopie terug vragen. U kunt zich aanmelden als professioneel gebruiker op de website van Stichting Thuiskopie en de terugvordering indienen.
LET OP! U dient binnen 6 maanden na de factuur datum van onze factuur de terugvoordering bij Stichting Thuiskopie in te dienen.

Meer over de thuiskopie heffing kunt u vinden op de website van Stichting Thuiskopie (www.thuiskopie.nl).

vanaf hoeveel paar kan ik sneakers in eigen bedrijfskleur en met logo bedrukt bestellen?

Sneakers in eigen bedrijfskleur en met logo bedrukt leveren we vanaf 5 paar, afhankelijk van het type schoen. De schoenen kunnen in een mix van maten worden besteld.
Promotiotionle sneakers vanaf 5 paar
Premium sneakers vanaf 10 paar
Duurzame sneakers vanaf 35 paar en (model Lagos vanaf 15 paar)

Hoe wordt de CO2 opname berekend?

Bomen vangen koolstof op en stoten schone, zuivere zuurstof uit. Het zijn de longen van onze aarde. En door bomen terug te brengen (en te schenken), draag je direct bij aan een groeiende CO2-opname. Onze partner Justdiggit heeft in samenwerking met een gespecialiseerde externe partij een rekenmodel ontwikkeld dat de geabsorbeerde CO2 op basis van een groeimodel kan inschatten. Het model houdt rekening met gedetailleerde lokale omstandigheden en kan op die manier op het niveau van het ecosysteem tot een geverifieerde hoeveelheid CO2 komen die door de bomen wordt opgenomen. Dit is vervolgens terug te rekenen naar de CO2 opname per boom.

De geschatte totale hoeveelheid CO2 die wordt opgenomen over een periode van 20 jaar van een gemiddelde FMNR-boom is 240 kg. Het gemiddelde overlevingspercentage van de FMNR-bomen is 80%. Er wordt aangenomen dat de CO2 absorptie min of meer lineair verloopt voor de periode van 20 jaar en dat de gemiddelde FMNR-boom – wanneer deze gerehabiliteerd wordt – 1 jaar oud is.

Dit stelt ons in staat om de CO2-afvang over de levensduur en tot op heden van alle FMNR-bomen te schatten. Deze methode geeft een nauwkeurige schatting van de koolstofvastlegging genomen over grote groepen bomen.

Hoe wordt de CO2 voetafdruk van geschenken gecompenseerd

De CO2 voetafdruk van geschenken en producten compenseert Tiger Concept door het terug brengen van bomen. Bomen nemen CO2 op. De bomen worden in samenwerking met treebytree en Justdiggit terug gebracht in Afrika.

Wat zijn de DHL PMS (Pantone) kleuren

De DHL kleur geel is PMS 116c
De DHL PMS kleur roodis PMS 200

Hoeveel sneakers bedrukt met logo moet ik minimaal bestellen?

We leveren de promotionele bedrukte schoenen al vanaf slechts 5 paar.

Hoe wordt de CO2 voetafdruk van een product gecompenseerd

De CO2 voetadruk van een product wordt gecompenseerd door het planten van bomen

Retourbeleid

Het retourbeleid is in onze algemene voorwaarden beschreven. Ons retourbeleid in het kort:

Bewerkte producten
Producten die speciaal voor u zijn bedrukt, gegraveerd of bewerkt kunnen nooit geretourneerd worden.
Speciaal geproduceerde producten
Producten die speciaal voor u zijn geproduceerd kunnen nooit geretourneerd worden.
Onbewerkte producten
Producten bij Tiger Concept besteld worden altijd geleverd onder B2B (zakelijke) condities. Het retourneren van een product kan worden aangevraagd. Bij goedkeuring voor het retour sturen zijn alle kosten hieraan verbonden (transport en handling) voor kosten van de koper. Goederen moeten nog in de oorspronkelijke verpakking zitten en mogen hier niet uit zijn geweest. Indien de goederen wel uit de verpakking zijn geweest zal de retour niet worden geaccepteerd. Het retourneren moet binnen 14 dagen na levering.
Monsters
Zelf het product goed uit proberen?
Voor monsters rekenen we de standaard productprijs + € 7,95 transport en handeling.

Wij adviseren u om altijd een monster te bestellen. Zo voorkomt u mogelijk dat het bestelde product niet voldoet aan uw verwachting. Monsters zijn altijd beschikbaar, tenzij het een productie is waarbij het product speciaal voor u helemaal wordt gemaakt. Vaak kunnen we dan een vergelijkbaar product, uit een andere productie leveren.
De kosten verbonden aan een monster uit onze Europese voorraad zijn: de productprijs + € 7,95 transport. Deze kosten worden gecrediteerd bij een bestelling boven de € 795,- en binnen 30 dagen. Voor monsters die niet uit onze Europese voorraadkomen zijn kosten op aanvraag.
Voor bestellingen waarbij u vooraf geen monster heeft besteld, kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen indien het product niet aan uw verwachting voldoet.

Hoe lang is de levertijd?

Op de offerte geven we de verwachte levertijd voor uw opdracht. Na het plaatsen van de opdracht wordt uw opdracht ingepland bij de productie en kunnen we een specifiekere levertijd geven. De levertijd is altijd indicatief. Vertraging in productie of tijdens transport of bij douane is buiten onze macht.
Heeft u een deadline? Communiceer het duidelijk naar ons, zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

Hoe lang wordt mijn Artwork bewaard?

Tiger Concept bewaart elk ontwerp op klantnaam en soort. Alles bestanden en artworks worden opgeslagen, tenzij wij zwart op wit het verzoek krijgen om de betreffende bestanden te verwijderen van onze server.

Full colour bedrukking en PMS kleur

Full colour bedrukkingen kunnen NOOIT in PMS kleur worden gedrukt. De kleur zal altijd naar benadering worden gedrukt, ook al is een aangeleverd bestand in een bepaalde PMS kleur opgemaakt.

Hoe specifiek zijn de kleuren op mijn scherm?

Alle productfoto’s en afbeeldingen op de website zijn geoptimaliseerd voor de beste scherm en printer kleuren, zodat deze zo goed mogelijk worden weergegeven op jouw scherm. Ondanks dat kunnen kleuren toch een beetje afwijken, afhankelijk van de kwaliteit of leeftijd van uw computerscherm of printer. Dit hoeft geen effect te hebben op hoe u het artwork beoordeelt, echter is het wel iets waar u rekening mee moet houden als de kleuren erg belangrijk zijn. Om hier problemen te voorkomen, verwijs ik naar het stukje PMS kleuren.

Beoordelen drukproef

Het weergegeven logo in de drukproef kan zowel in kleur als grootte afwijken van de werkelijke print op het product.

Zo kan een kleur op verschillende materialen anders overkomen. Zo lijkt een bepaalde kleur gedrukt op metaal soms anders dan gedrukt op papier of stof. Ook de achtergrondkleur is van belang; een lichte kleur gedrukt op een donkere achtergrond is beter zichtbaar dan dezelfde lichte kleur gedrukt op een lichte achtergrond.
Hou hier rekening mee bij de keuze van de bedrukkingskleur en bij het beoordelen van bedrukkingen. Ga bij de grootte van het logo uit van de aangegeven afmetingen (in mm of cm).

Bedrukking van kleuren op verschillende materialen en verschillende kleur achtergrond?

Een kleur gedrukt op papier, metaal, stof of een type plastic kan per materiaal verschillend overkomen. Helemaal als ook nog de achtergrond kleur verschillend is. Dit terwijl de gebruikte bedrukkingskleur het zelfde is. Hou hier rekening mee bij de keuze van de bedrukkingskleur en bij het beoordelen van bedrukkingen.

Wat zijn PMS kleuren?

Je wilt het logo in blauw.. maar welk blauw? Zelfs een specifieke benaming als azuurblauw kan variëren per computer of printer. We willen natuurlijk niet dat de stijl van het bedrijf verkeerd overdragen wordt in het geleverde product. Daarom gebruiken we de Pantone Matching System (PMS) zodat alles in dezelfde lijn blijft. Tenzij anders vermeld wordt, zijn alle producten op de website met PMS kleuren te bedrukken. Op deze manier weten we zeker dat wanneer we op printer A een bal en op printer B een shirt laten printen, beide dezelfde kleur blauw gebruiken! Houdt er rekening mee dat elke monitor kleuren anders weergeeft. Om die reden kan de kleur op jouw scherm niet helemaal goed weergeven wat de kleur is op het eindproduct. Met PMS kleuren van jouw logo voorkomen we dat dit ook met het eindproduct verkeerd gaat. Tiger Concept kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor een afwijking van kleur gerelateerd aan verschillende schermen of klachten over de kleur van de bedrukking wanneer er geen PMS kleur is afgegeven.

Wat is de pre-productie foto?

De pre-productie foto laat zien hoe het uiteindelijk product er uit ziet, er is geen mogelijkheid meer om wijzigingen aan te brengen zonder dat er kosten bij komen, het is tevens afhankelijk van het product/wijziging hoeveel de kosten zijn. Het product werkelijk in hand hebben en kunnen beoordelen is, tegen vergoeding, uiteraard ook mogelijk. Houdt er dan rekening mee dat de levertijd eventueel zal afwijken van de afgesproken datum.

Wat is een digitale proef/drukproef?

Voordat het product werkelijk is bedrukt, zal onze leverancier/designer een kopie van jouw artwork mailen voor bevestiging. Deze proefdruk laat jou op de meest duidelijke manier zien hoe het uiteindelijke product er uit zal zien, inclusief de bedrukking. Dit is jouw kans om zeker te zijn dat het lettertype, positie, spelling en kleuren correct zijn en om ons eventueel nog extra informatie te kunnen geven die nodig is om de bedrukking helemaal naar wens te laten verlopen. Deze drukproef verstrekken we gratis, met een beperkt aantal wijzigingen inbegrepen. (De grootte van) het weergegeven logo op het product kan afwijken van de werkelijke print (grootte). Voor een goed beeld van de werkelijke grootte van het logo moet je uitgaan van de weergegeven afmetingen in getallen (mm of cm).

Wat is het verschil tussen een bitmap en een vector bestand?

Bitmap afbeeldingen zijn gedefinieerd bij een precies toegewezen verzameling van afzonderlijke puntjes, pixels of kleuren. Vector bestanden zijn grafische, wiskundige algoritmes die mogelijk maken dat een bestand geschaald kan worden zonder verlies van resolutie. Als iemand een Bitmap bestand wil vergoten of verkleinen, dan zal het bestand gepixeld worden en onscherpe/slechte randen vertonen. Om deze reden worden Vector files gebruikt, ze zijn in alle opzichten scherper en de randen zullen mooi afgewerkt zijn wanneer het bestand vergroot of verkleind moet worden.

Welke bestanden worden geaccepteerd?

Wij kunnen enkel werken met Vector bestanden, zoals Adobe Illustrator (.AI of .EPS) of certified PDF bestanden (geen normale PDF bestanden). Dit zijn richtlijnen, iedere opdracht staat op zichzelf en zal per opdracht apart beoordeeld worden.

Kan ik een monster krijgen om het product goed te beoordelen?

Wij adviseren u om altijd een monster te bestellen. Zo voorkomt u mogelijk dat het bestelde product niet voldoet aan uw verwachting. Monsters zijn altijd beschikbaar, tenzij het een productie is waarbij het product speciaal voor u helemaal wordt gemaakt. Vaak kunnen we dan een vergelijkbaar product, uit een andere productie leveren.
De kosten verbonden aan een monster uit onze Europese voorraad zijn: de productprijs + € 7,95 transport. Deze kosten worden gecrediteerd bij een bestelling boven de € 795,- en binnen 30 dagen. Voor monsters die niet uit onze Europese voorraadkomen zijn kosten op aanvraag.
Voor bestellingen waarbij u vooraf geen monster heeft besteld, kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen indien het product niet aan uw verwachting voldoet.

U wenst een follow-up?

Tiger Concept wenst zich voortdurend te verbeteren. We vinden het dan ook heel belangrijk om te weten hoe uw ervaring met ons was. Een follow-up volgt na de levering.

U wenst dat u bestelling op tijd wordt geleverd?

U als klant heeft vaak een deadlines waarvoor u de producten nodig heeft.

Op tijd leveren heeft bij Tiger Concept een hoge prioriteit. Om dit te bereiken werkt Tiger Concept nauw samen met betrouwbare producenten, leveranciers en gerenomeerde logistieke bedrijven.

U wenst een offerte en een gratis digitale drukproef?

Bij Tiger Concept ontvangt u naast een offerte, standaard altijd een gratis digitale proef. Onze offertes kunt u probleemloos digitaal inzien en goedkeuren. Zo weet u altijd prcies wat u gaat betalen. De digitale proef geeft u een goed beeld hoe het product eruit komt te zien met uw logo.

U wenst persoonlijke service?

Bij Tiger Concept luisteren we aandachtig naar uw wensen en op basis daarvan ontvangt u een vakkundig advies. Verder wordt u gedurende het gehele bestelproces bijgestaan door onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels of Duits.

U wenst monsters van producten te ontvangen?

Als klant bij Tiger Concept heeft u altijd de mogelijkheid om een monster van onze producten te bestellen, zodat u met eigen ogen kunt beoordelen of het product geheel aan uw verwachtingen voldoet.

U wenst een goede prijs?

Altijd lekker makkelijk winkelen bij Tiger Concept, dat is ons doel! Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is daarbij heel belangrijk. Goed advies met een glimlach is het belangrijkste! Daarom sluit onze prijs aan bij de service die we leveren.

Tevreden klantgarantie

Bij Tiger Concept verloopt het bestelproces van promotionele producten met logo snel, soepel en eenvoudig. Daar kunt u op vertrouwen. Bestel in onze webshop of per email. Graag helpen wij u tijdens het gehele bestelproces en als u nog niet weet wat te bestellen doen wij u ook graag productvoorstellen.

Veelgestelde vragen

I am a button