De fiets als perfecte basis voor marketing

bedrijfsfiets bedrukken met logo

De fiets als perfecte basis voor marketingga voor duurzaam logo tiger concept 150x150

Nederland fietsland, een ‘’oud gezegde’’ maar nog steeds van deze tijd! We pakken nog dagelijks de fiets voor naar het werk, school of heerlijk de paden op om te genieten van de omgeving. Vanzelfsprekend is de fiets(er) dus een uitstekend middel voor uw reclame of marketing campagnes.

dhl fietsbel logoMee met de tijd, niet alleen de fiets maar ook uw relatiegeschenken!

Het is vanwege deze populariteit niet gek dat niet alleen de fiets is aangepast naar deze tijd, maar ook de accessoires mee zijn ontwikkeld. Ze sluiten perfect aan bij iedere doelgroep en vanwege de brede inzet van de fiets is het het uitstekende relatiegeschenk!

Marketing rondom de fiets loont, bedenk je eens waar een gemiddelde fiets(er) komt en wie de fiets(er) allemaal ziet. Hoe mooier/opvallender het fietsitem is (denk aan opvallende kleuren/logo’s of spreuken), hoe meer mensen zullen de bedrijfsnaam zien en herinneren!

De kosten verschillen per item, van kleine tot grotere bedragen. Zo is er altijd een passend promotioneel item voor jouw budget met de garantie van een goede kwaliteit.

De leukste en meest innovatieve promotionele fietsitems

Met de wind in de rug door de polder of juist afzien bergopwaarts. Fietsen kan overal, wanneer je maar wilt en is bovendien een sport voor mannen, vrouwen en kinderen.  Voor wie van fietsen houdt: de leukste en meest innovatieve items voor op de fiets, die uitstekend als reclame items kunnen dienen! Een relatiegeschenk dat origineel is en opvallend, precies wat u voor de promotie van uw bedrijf nodig heeft!

Items voor veiligheid, praktische producten en leuke gadgets. Tiger Concept heeft ze allemaal in huis.

Altijd bereikbaar, ook op de fiets dankzij uw marketing!

Altijd bereikbaar, zelfs op de fiets! Met bijvoorbeeld de speciale telefoonhouders voor op de fiets, bevestig je de telefoon aan het stuur en kan je handsfree bellen. Vergeet natuurlijk ook niet de navigatie die je via de mooiste routes of langs de leukste terrasjes kan sturen. Wat een prachtig cadeau voor je klant/ relatie en een fantastische manier om jouw bedrijf te promoten! Via deze promotie leidt u uw klant of relatie naar uw bedrijf zonder op te dringen.

Kijk voor alle fietsitems (te bedrukken met logo) HIER

fietshoes bedrukt naar eigen ontwerp

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

De fiets als perfecte basis voor marketing

I am a button