Voorkom een boete van €90 met deze slimme incentive voor op de fiets

budget geshenk smart phone houder fiets

Vanaf 1 juli 2019 is het bij wet verboden een mobiel apparaat te gebruiken op de fiets. Doe je dit toch? Dan riskeer je een boete van maar liefstga voor duurzaam logo tiger concept 150x150 €90 per incident. En dat geld hou je natuurlijk veel liever in je zak. En het wordt helemaal mooi wanneer je dit voor al je relaties en prospects voor elkaar krijgt. Hoe je dat kunt doen? Met een mobiele telefoonhouder voor je smartphone op de fiets!

budget geshenk smart phone houder fietsGun je relaties een voordeeltje

Een slimme ondernemer denkt vooruit. Daarom weet jij natuurlijk precies wanneer deze wet van start gaat. Nóg beter is het als je deze regel op tijd weet om te zetten naar een ludieke actie voor jouw bedrijf of merk. En een mobiele smartphonehouder voor op de fiets als relatiegeschenk, giveaway of incentive denk je ook vooruit voor al die fietsliefhebbers in jouw netwerk. Reken maar dat zo’n actie zorgt voor een hoop blije en dankbare relaties!

Uit je handen dat mobieltje

Per 1 juli 2019 is het voor iedereen die een voertuig bestuurt verboden om een mobiel apparaat vast te houden, dat geldt dus ook voor je smartphone. Waar deze regel eerst alleen gold voor gemotoriseerde voertuigen, geldt hij vanaf deze zomer ook voor fietsers, mountainbikers, wielrenners en invalidenvoertuigen. 

Al rijdend handmatig gebruik maken van een smartphone om een appje te sturen, route uit te stippelen of muziek aan te zetten is vanaf 1 juli 2019 dus uit den boze en wordt streng bestraft.

Spread the news!

Wie gebruikt zijn of haar smartphone tegenwoordig niet als jukebox, navigatiesysteem of bron van inspiratie? We doen het allemaal, waar en wanneer het maar kan. Maar ook op de fiets dus binnenkort niet meer. Daarom hebben wij ons assortiment aangevuld met een aantal gebruiksvriendelijke mobiele telefoonhouders voor op de fiets. Zo kun je de functies van een smartphone nog steeds gebruiken, maar dan wel op een verantwoorde en veilige manier!

En dat wil je toch?! Je netwerk een glimlach op hun gezicht bezorgen! En wedden dat je dat doet wanneer je hen op voorhand al €90 bespaart door middel van jouw slimme incentive? Natuurlijk zorgen wij er voor dat de door jou gekozen mobiele telefoonhouder voorzien wordt van je logo, slogan of boodschap van het moment. Een win-win situatie voor iedereen denken we zo!

Wil je weten hoe je relatiegeschenken voor jouw merk kunt inzetten of een ludieke actie kunt opzetten rondom relevant nieuws? Het team van Tiger Concept denkt graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op of laat je inspireren door onze tweewekelijkse nieuwsbrief.fietshoes bedrukt naar eigen ontwerp
banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Voorkom een boete van €90 met deze slimme incentive voor op de fiets

I am a button