Veiligheid prioriteit, perfect als relatiegeschenk!

Veiligheid prioriteit,  perfect als relatiegeschenk!

Veiligheid voor alles, perfect als relatiegeschenk! Daarom is er grote keuze aan verlichtingen voor op de fiets. Vroeg op pad of laat overwerken? Met deze gepersonaliseerde lichten op de fiets blijf jouw relatie veilig zichtbaar voor overige weggebruikers! Uiteraard mag een degelijke helm ook niet ontbreken en met het oppervlak hiervan is succes voor reclame doeleinden verzekerd! Van racefiets, mountainbike, omafiets of stadsfiets, we hebben voor elke fiets een passende verlichting.  Uw bedrijfsnaam wordt geassocieerd met veiligheid/betrouwbaarheid door te kiezen voor een relatiegeschenk binnen deze categorie… een fijne basis voor een goede samenwerking!

Door weer en wind, relatiegeschenken die denken aan de fanatiekelingen!

Ook aan de fanatiekelingen die door weer en wind fietsen is gedacht. Met de speciale poetsdoekjes voor je zadel heb je nooit meer last van een nat achterwerk. Je bevestigd deze aan het zadel of het frame, zodat ze altijd bij de hand zijn. Ook  de (kostbare)bezittingen worden goed beschermd, met waterafstotende hoezen of tassen kunnen deze gewoon mee worden genomen op de fiets. Koppel de fanatieke, harde werkers mentaliteit aan deze items met een mooie spreuk of logo van jouw bedrijf, want wie wilt er niet met een bedrijf samenwerken dat staat voor hard werken en niet zomaar tegen laten houden door een (kleine)storm onderweg? Marketing op zijn best, verras uw relatie met een geschenk dat dezelfde uitstraling heeft als uw bedrijf.

Fietskleding in uw bedrijfsuitvoering, opvallende en schitterende reclame!

Professioneel of juist recreatief? Wielrennen, mountainbiken, een wekelijkse tocht door de natuur of de verschillende dorpen en steden bezoeken. In bepaalde gevallen vaagt dit om aangepaste fietskleding op professioneel of recreatief gebied. In alle gevallen is fietskleding natuurlijk de perfecte marketing voor jouw bedrijf. Een groot oppervlak in opvallende kleuren en logo (’s) gaat over een gehele route mee en bereikt ontzettend veel mensen. Perfect voor de marketing van uw bedrijf, misschien wel een van de beste manieren!

Tiger Concept heeft het allemaal. Bespreek uw wensen en wij maken er een mooi ontwerp van, aangepast naar alle behoeften. Aangepaste zemen, siliconen zomen op boven- en onderkleding, hele rits/korte rits of wel of geen opbergvakjes aan het shirt. Graag kijken wij samen om tot het voor jouw perfecte ontwerp te komen waarbij de marketing zichzelf regelt! . Tiger concept denkt mee over het resultaat, dat zijn doelen zal overstijgen. Promotie op zijn best!

Marketing on the road

De perfecte items voor marketing on te road, op de fietser of de fiets zelf. Jouw bedrijfslogo zal op deze manier op veel plekken zichtbaar zijn. Omdat de fiets in Nederland dagelijks gebruikt wordt, zal jouw klant en zijn of haar omgeving steeds weer positief herinnerd worden aan jouw bedrijf.

Op zoek naar iets anders?

Er is een grote verscheidenheid aan fiets artikelen, wij proberen steeds de meest uiteenlopende en nieuwste fiets items op de website te plaatsen die perfect geschikt zijn om uw promotie te versterken. Bent u op zoek naar iets anders m.b.t. fietsen? Twijfel niet en neem contact met ons op per mail (wilrik@tigerconcept.nl) of telefonisch (03069200400), wij zullen samen met jou gaan zoeken naar het perfecte item, aansluitend bij jouw bedrijf en marketing en de meest geschikte giveaway voor beurzen, evenementen of belangrijke relaties.

9561_windbreaker_jacket_front Fietshelm1

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Veiligheid prioriteit, perfect als relatiegeschenk!

I am a button