Allover bedrukte fietskleding; hoge kwaliteit jack.

Allover bedrukte fietskleding; hoge kwaliteit jack.

De fietskleding van Vangard is van hoge kwaliteit, gemaakt door en voor fietsers in alle takken. Vangard, Allover bedrukte fietskleding; hoge kwaliteit is niet alleen geweldig om te zien, maar is een enorme waardevolle marketing zet voor uw bedrijf. Is uw bedrijf gerelateerd aan fietsen/gezondheid of bent u aan het nadenken om een fietsploeg te sponsoren?

Slimme keus, aangezien deze sporters fanatiek zijn en niet alleen in hun eigen omgeving, maar ook door het land en zelfs daarbuiten hun sport uitoefenen. Niet alleen met wedstrijden wordt deze kleding gedragen, ook wanneer er getraind wordt of recreatief gefietst wordt, is deze kleding onmisbaar.  Daarnaast wil je als bedrijf geassocieerd worden met kwaliteit en duurzaamheid. Dan is deze kleding zeker een aanrader!

Deze windbreaker jas zit comfortabel en heeft een lange rits en op de heupen en mouwen een elastische band.Het ideale jack voor in het voorjaar of op iets koudere dagen. In combinatie met het shirt en de broek perfect, maar alleen het jack is al een geweldige marketing, deze is immers altijd zichtbaar en veelgebruikt!

Er zijn verschillende soorten jacks, shirts en broeken verkrijgbaar, maar ook andere accesoires als sokken en bidons. Neem een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerkers.

Wij helpen u graag verder!

9561_windbreaker_jacket_front

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Allover bedrukte fietskleding; hoge kwaliteit jack.

I am a button