Uw Bedrijf Klaar Voor De Toekomst? CSRD-wetgeving voor bedrijven vanaf 2024

bentwoud boom

Vanaf 2025 wordt de CSRD-verplichting / wetgeving van kracht voor bedrijven binnen de Europese Unie, wat een nieuwe standaard steltga voor duurzaam duurzame geschenken bedrukken logo voor duurzaamheidsrapportage.

Wat Betekent Dit Voor Uw Bedrijf?

  • Uitgebreide Rapportage: CSRD vergroot de reikwijdte van de bedrijven die moeten rapporteren en verdiept de informatie die moet worden verstrekt.
  • Transparantie: Het biedt belanghebbenden, inclusief investeerders en consumenten, een duidelijker beeld van de duurzaamheidsprestaties van bedrijven.
  • Verantwoordelijkheid: Bedrijven worden aangespoord om verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact op de maatschappij en het milieu.

Wij Zijn Hier Om Te Helpen! Het aanpakken van de CSRD-verplichting kan ontmoedigend lijken, maar met de juiste begeleiding en middelen is het een kans om uw bedrijf te positioneren als een marktleider in duurzaamheid.
Wij leveren relatiegeschenken en marketing producten met inzicht van hun CO2 voetafdruk.
We kunnen u een jaarrapportage geven van de impact van de producten die u bij ons heeft gekocht. Zo helpen we u aan de verplichting te voldoen van de CSRD.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar een duurzamere toekomst! Tel: 030 2600 400 of info@tigerconcept.nl

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Uw Bedrijf Klaar Voor De Toekomst? CSRD-wetgeving voor bedrijven vanaf 2024

I am a button