UV-C desinfectie box met 5W draadloze oplader

Het meest gewaardeerde geschenk van dit moment!

Waar hebben uw relaties en medewerkers op dit moment het meeste behoefte aan?
Veiligheid! U kunt dit bieden: geef deze desinfectie box cadeau. Kleine artikelen kunnen eenvoudig worden gedesinfecteerd. Tevens is deze box nog voorzien van een draadloze oplader.

Multifunctionele UV-C-sterilisator die tot 99,9% van de bacteriën op objecten die in het apparaat worden geplaatst elimineert. Plaats voorwerpen zoals uw mobiele telefoon, oordopjes, sieraden, horloges en gezichtsmasker in de sterilisator om ze te steriliseren met behulp van UV-C-technologie. U kunt ervoor kiezen om een ​​snelle reiniging in 90 seconden uit te voeren of een volledige reiniging in 5 minuten. De 2 UV-C LED-lichten binnenin zijn gemaakt zonder giftige stoffen zoals kwik zoals veel UV-lampen op de markt. Het ontwerp zorgt er ook voor dat het UV-C led licht automatisch uit gaat als de box wordt geopend zodat de gebruiker niet wordt blootgesteld aan het UV-C licht. De lampen hebben een levenscyclus van 10.000 uur. Bovenop de sterilisator zit een 5W draadloze oplader om je mobiele apparaat op te laden. Inclusief 100 cm PVC-vrije TPE type C kabel. Input 5V/2A; Output: 5V/1A -5W.

Voor meer informatie: LINK
Voor prijs en bedrukkingsinformatie: LINK

Een mooi bedrukt geschenk

Deze UV desinfectiebox kunnen we voor zien van uw bedrijfslogo. We leveren de UV desinfectiebox bedrukt met logo al binnen 5 werkdagen (zolang voorradig).

Bestel nu een monster, en probeer zelf uit! U krijgt het monster de volgende werkdag al geleverd.
Meer informatie: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

UV-C desinfectie box met 5W draadloze oplader

I am a button