USB stick met data beveliging, USB stick cijferslot met drukt met logo

USB-stick met data beveiliging, USB data secure cijferslot

Wilrik Van Geest Nieuws

USB-stick met data beveiliging, USB data secure cijferslot

Tiger Concept presenteert uw een innovatief, cool en veilig geschenk! De moderne mens wil hun digitale informatie vertrouwelijk houden en ervoor zorgen dat niemand het gemakkelijk kan stelen. Dat is de reden achter het hoofdidee van de USB data secure cijferslot met dubbele USB aansluiting!

Het is ontworpen om de USB-stick van de gebruiker te beschermen tegen directe toegang. Omdat de USB data secure cijferslot een 5-cijferige mechanische combinatiecode heeft ingebouwd, moet u de geheime combinatie kennen om deze te openen en toegang te krijgen tot de USB-stick met digitale informatie. USB data secure cijferslot zorgt ervoor dat jij als enige de USB-stick kan openen en zorg ervoor dat geen ongewenste gebruikers jouw digitale informatie kunnen stelen.

Naast het beveiligingsgedeelte hebben we LokenToken geüpgraded met de OTG-functie van Micro USB, waarmee u gegevens snel en efficiënt kunt overzetten, terwijl u onderweg bent.
Inclusief USB én mini USB.
RoHs compliant en CE approved
Levertijd 2 -5 weken (sneller op aanvraag)
Leverbaar vanaf 50 stuks

USB-sticks zoals USB data secure cijferslot worden veel als relatiegeschenk gebruikt.

Online een offerte aanvragen bij Tiger Concept is eenvoudig en snel, kosteloos en vrijblijvend. Binnen 1 werkdag reageren wij op uw aanvraag!

Uw data beveiligd opslaan op een USB stick, dat kan met deze USB stick cijferslot