Unieke Bedrijfssneakers: Jouw Merk, Jouw Stijl

t mobile sneakers ii

ga voor duurzaam logo tiger concept 150x150Maak een blijvende indruk met onze op maat gemaakte sneakers, bedrukt met jouw bedrijfslogo en uitgevoerd in je eigen bedrijfskleuren. Of je nu kiest voor PU leer of echt leer, deze sneakers zijn de perfecte combinatie van stijl en professionaliteit.

Waarom Kiezen voor Onze Sneakers?

  • t mobile sneakers viPersonalisatie op Maat: Laat je logo trots zien met een embossed design en kies veters in bijpassende kleuren voor een naadloze look. Voeg extra flair toe met een metalen plaatje voorzien van je logo op de veters.
  • Minimale Bestelhoeveelheid: Al leverbaar vanaf slechts 5 paar. Ideaal voor kleine teams of exclusieve evenementen.
  • Duurzaam en Europees: Onze sneakers zijn duurzaam leverbaar, waarbij sommige modellen in Europa worden geproduceerd voor een milieubewuste keuze. Andere opties worden geproduceerd in China, zodat we aan diverse productiebehoeften kunnen voldoen.

Case Study: T-Mobile / Deutsche Telekom Sneakerst mobile sneakers ii

Zie hoe T-Mobile en Deutsche Telekom hun merk tot leven brachten met op maat gemaakte roze en witte sneakers, compleet met hun herkenbare logo. Deze sneakers zijn niet alleen een verlengstuk van hun branding, maar ook een comfortabel en stijlvol item voor hun medewerkers.

Kies voor onze op maat gemaakte bedrijfssneakers en stap in de wereld van gepersonaliseerde mode met een milieubewuste insteek.

Contacteer ons vandaag nog:

Email: info@tigerconcept.nl
Telefoon: 030 2600 400

Ontdek de mogelijkheden en creëer je eigen unieke designs.

t mobile sneakers iiiecovadis platinum Tiger Concept 2024

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Unieke Bedrijfssneakers: Jouw Merk, Jouw Stijl

I am a button