Ukiyo bedrukte geschenken

Ukiyo relatiegeschenken

Wat betekend Ukiyo

Ukiyo beschreef de stedelijke levensstijl, vooral de plezierzoekende aspecten, van Japan uit de Edo-periode. De “Floating World”-cultuur ontwikkelde zich in Yoshiwara, de vergunde rosse buurt van Edo, waar veel bordelen, chashitsu-theehuizen en kabuki-theaters waren die bezocht werden door de groeiende Japanse middenklasse. De ukiyo-cultuur ontstond ook in andere steden zoals Osaka en Kyoto. De beroemde Japanse houtsneden die bekend staan als ukiyo-e, of “afbeeldingen van de drijvende wereld”, vonden hun oorsprong in deze districten en beeldden vaak scènes uit van de drijvende wereld zelf, zoals geisha’s, kabuki-acteurs, sumoworstelaars, samoerai, chōnin en prostituees . De term is ook een ironische toespeling op de homofoon ‘Sorrowful World’, het aardse vlak van dood en wedergeboorte waaruit boeddhisten bevrijding zochten.

Ukiyo is de naam van onze nieuwe collectie duurzame relatiegeschenken voor in de keuken en “at home”.
Het wordt een mooie collectie van goede kwaliteit geschenken. De Ukiyo collectie leveren we natuurlijk met uw logo bedrukt of gegraveerd.

Ukiyo bamboe serveerplank rechthoekigUkiyo bamboe serveerplank rechthoekig bedrukken logo

Deze Ukiyo bamboe serveerplank is ideaal voor het serveren van kaas, vlees en hapjes. Hij kan ook gebruikt worden als snijplank, waardoor hij een veelzijdig item is in je keuken! Verpakt in luxe kraft geschenkverpakking. De plank is onbehandeld en kan desgewenst met olie worden behandeld. Plaats het nooit in de vaatwasser, alleen handwas.

Ukiyo relatiegeschenken bedrukken

De beste geschenken voor medewerkers en relaties zijn echte mooie geschenken. De Ukiyo geschenken leveren we bedrukt met uw logo of tekst in 7 dagen. Ukiyo relatiegeschenken bedrukken laat je doen bij Tiger Concept.

Vraag een gratis en vrijblijvend visual met uw logo: info@tigerconcept.nl
Voor de Ukiyo collectie kijk je hier.

Ukiyo geschenken goedkoop bedrukkenduurzame ECO leverancier relatiegeschenken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Ukiyo bedrukte geschenken

I am a button