Tiger Concept: Vier Jaar op Rij EcoVadis Platinum

ecovadis score Tiger Concept 2024 platinum

Met trots en vreugde delen wij mee dat Tiger Concga voor duurzaam logo tiger concept 150x150ept wederom erkend is met de prestigieuze EcoVadis Platinum-status. Deze uitzonderlijke onderscheiding plaatst ons voor het vierde opeenvolgende jaar in de top 1% van duurzaam presterende bedrijven wereldwijd.

Onze toewijding aan duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ethische bedrijfsvoering is diepgeworteld in alles wat we doen. Het behalen van de EcoVadis Platinum-status is een weerspiegeling van onze onophoudelijke inzet om niet alleen te voldoen aan, maar ook te overtreffen in de hoogste standaarden van duurzaamheidsprestaties.

Wij willen dit moment aangrijpen om onze medewerkers, partners en klanten te bedanken voor hun steun en toewijding. Zonder jullie was deze prestatie niet mogelijk geweest. Samen blijven we bouwen aan een duurzamere toekomst.

Dank u wel voor uw voortdurende vertrouwen in Tiger Concept. Laten we samen blijven streven naar excellence in duurzaamheid.

ecovadis platinum Tiger Concept 2024ecovadis score Tiger Concept 2024 platinum

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Tiger Concept: Vier Jaar op Rij EcoVadis Platinum

I am a button