Tiger Concept support Sampath

Wij helpen boeren in Sri Lanka!duurzame relatiegeschenken met logo

Goede en duurzame promotionele producten leveren. Dat is wat Tiger Concept doet.
Naast de duurzame producten is een sociaal aspect net zo belangrijk voor ons. Daarom helpen wij boeren in Sri Lanka via de Sampath Foundation.

In Sri Lanka hebben boeren het zwaar. Vooral in de regio’s Tanamalwilla en Wellawaya doordat de grond daar erg droog is. Een succesvolle oogst realiseren, en daarmee voldoende voedsel produceren om inkomsten te genereren, is dus een grote uitdaging. En als die oogst dan lukt, dan zijn de wilde olifanten de volgende uitdaging. Want jawel, zij hebben ook honger en trappen zonder pardon al snel de gehele oogst kapot om een graantje mee te pikken.

 En dat kan anders! Sampath Foundation maakt zich daar sterk voor en wij helpen hen daarbij door het project ‘Bijen helpen boeren’ te ondersteunen.

Sampath

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Tiger Concept support Sampath

I am a button