Tiger Concept EcoVadis Gold gekwalificeerd

Tiger Concept = duurzaam!

EcoVadis is een wereldwijde organisatie die toeziet op duurzame bedrijfsvoering en legt een maatstaf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hierbij meet ze de inspanningen per bedrijf en vergelijkt de uitkomsten met de ruim 50.000 bedrijven die tot op heden getoetst zijn, in 150 verschillende landen.

Veel multinationals gebruiken de metingen voor de selectie van hun leveranciers, voor een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid en transparantie in de leveranciersketen.

Tiger Concept; de importeur en leverancier van ecologisch verantwoorde promotionele artikelen heeft van de wereldwijd erkende organisatie EcoVadis de erkenning gekregen in de vorm van de gold award.
Kijk naar een selectie van onze duurzame promotionele- en relatiegeschenken.

header homepage tiger concept

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Tiger Concept EcoVadis Gold gekwalificeerd

I am a button