Swiss Peak draagbare barbecue

Het warme weer komt eraan! Dat betekent warm weer met een biertje of wijntje met op de barbecue een paar mooie stukken vlees. Met de Swiss Peak draagbare barbecue kan je dat fijne gevoel creëren.

Geniet van de unieke smaak die alleen houtskool kan creëren. De compacte barbecue is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Denk aan de achtertuin, een camping, een strand of in een park. De barbecue kan eenvoudig en veilig worden vervoert door sloten met beveiligde sloten.

Een grill van maar liefst 34,5 cm diameter geschikt voor kipfilet, hamburgers, worstjes enz.. Een eenvoudige luchtopening voor een optimale temperatuurregeling. Tenslotte heeft de barbecue een  ergonomische handgreep voor eenvoudig openen en sluiten van de deksel.

Een mooi cadeau aan relaties voor de zomer. Laat uw relaties optimaal genieten van de zomer met een handige barbecue. De barbecue kan bedrukt worden met logo, zodat de relatie de hele zomer kan genieten van uw barbecue.

  • Tampondruk, onderste deel 30 x 50 mm
  • Laser gravering, onderste deel 30 x 50 mm

Leverbaar vanaf 10 stuks. Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Swiss Peak draagbare barbecue

I am a button