Swiss Peak 7-in-1 barbecue tools

Swiss Peak 7-in-1 barbecue tools

Barbecue is een leuke en gezellig bezigheid. Om gemakkelijker en veiliger te barbecueën, is het juiste gereedschap onmisbaar. En wordt het nog een stuk relaxter!

Om direct de belangrijkste tools in huis te halen zijn er handige gereedschapssets. De Swiss Peak 7-in-1 barbecue tools biedt u divers barbecue gereedschap. Het leuke aan het artikel is dat het product opvouwbaar is. Dat betekent dat de tools makkelijk opgeborgen kunnen worden.
Het accessoire heeft vele voordelen:
1. Groei uit tot grillmeester
2. Compact formaat
3. 7-in-1 cadeau artikel

De 7-in-1 opvouwbare barbecue tool is voorzien van diverse items, zoals een vleesvork, een mes, een spatel, een borstel, een flesopener, een kurkentrekker en een kruis schroevendraaier.

Een leuk geschenk voor bij de draagbare barbecue van Swiss Peak. Ook is dit item te bedrukken met bedrijfs(logo). Het artikel heeft 2 verschillende bedrukkingsmogelijkheden, zoals: tampondruk en laser gravering.

 • Tampondruk
  • Voorzijde 15 x 45 mm
  • Achterzijde 15 x 45 mm
 • Laser gravering
  • Voorzijde 15 x 50 mm
  • Spatel 10 x 80 mm
  • Achterzijde 15 x 50 mm

Voor vragen over het plaatsen van het logo of over de handige barbecue tools zelf? Mail ons gerust, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Leverbaar vanaf 25 stuks. Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

  Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

  Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Swiss Peak 7-in-1 barbecue tools

I am a button