Stick ‘n Watch 5W draadloze oplader met logo als geschenk – Coming soon!

Stick ‘n Watch 5W draadloze oplader met logo bedrukken als geschenk

Nooit meer een lege batterij tijdens het binge-watchen van je favoriete tv-programma of het strijden tegen je vrienden in de nieuwste mobiele games. Deze 5W draadloze oplader heeft slim ontworpen, veilige zuignappen om op de achterkant van je mobiele telefoon te plakken om zo je telefoon draadloos van nieuwe energie te voorzien. Het ontwerp stelt je in staat je telefoon horizontaal te houden zonder dat de kabel je grip verstoort. Gebruik de lader overal waar je bent: thuis, in het vliegtuig, in de trein of op de achterbank van de auto. Inclusief 120 cm micro-USB-kabel om de lader aan te sluiten op een USB-voedingsbron. ABS materiaal. Compatibel met alle QI-apparaten zoals Android nieuwste generatie, iPhone 8 en hoger. Input: 5V/1,5A; Draadloze Output: 5V/1A, 5W.

Draadloze opladers, zoals de Stick ‘n Watch 5W draadloze oplader met logo, worden veel als relatiegschenk cadeau gegeven.

Voor u leveren we deze Stick ‘n Watch 5W draadloze oplader bedrukt met logo al binnen 7 werkdagen. Levering binnen 5 werkdagen mogelijk op aanvraag.
Vraag nu uw offerte aan! info@tigerconcept.nl of bel 030 2600 400

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Stick ‘n Watch 5W draadloze oplader met logo als geschenk – Coming soon!

I am a button