Stel uw eigen mok samen! Uw mok in eigen kleuren met logo bedrukt!

Het innovatieve drinkwaren CI-concept : RETUMBLER-BAYAMO CORPORATE

Innovatief, individueel, steeds weer anders

Onze favoriete thermobeker is nu configureerbaar in eindeloze varianten, mogelijk gemaakt door het mix en match principe.

Tot nu toe hebben we de BAYAMO-beker aangeboden in zeven standaardkleuren en dat blijven wij ook doen.

Daarnaast kan de dubbelwandige thermobeker nu ook worden vormgegeven naar uw eigen ideeën. Met de BAYAMO CORPORATE heeft u keuze uit drie basismodellen. Bovendien zijn er vanuit onze voorraad in Keulen 15 aantrekkelijke kleuren beschikbaar voor de ringen en manchetten. Zo kunt u aan de hand van uw CI een beker naar wens configureren en zelfs al vanaf 1 stuk.

De beker :
Een absoluut premium product

Door de enorm uitgebreide combinatiemogelijkheden is de BAYAMO CORPORATE de eerste CI-beker in de branche. Dankzij zijn dubbelwandige uitvoering houdt de vacuümbeker dranken vier tot acht uur warm (afhankelijk van omgevingstemperatuur). Bovendien is de binnenkant van de beker afgewerkt met een coating van koper, die voor een maximaal isolerend effect zorgt. Een BPA-vrij deksel met praktische sluiting zorgt ervoor dat de bekers niet lekken. Bij de roestvrijstalen variant zorgt de anti-vingerafdruk coating voor een voortdurend clean en glanzend uiterlijk. Maar ook de gepoedercoate varianten zijn uiterst stoer en duurzaam. De soft gripmanchet voelt aangenaam en zorgt ervoor dat de thermosbeker niet uit de hand glijdt.

Uw logo als het puntje op de (C)I – nog individueler wordt de RETUMBLER BAYAMO CORPORATE met uw logo.

Deze kan worden aangebracht door middel van lasergravering of tampondruk. Op verzoek kunnen we ook UV-druk (UV D3) aanbieden.

Laat nu uw eigen ontwerp maken! Mail ons nu: info@tigerconcept.nl

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Stel uw eigen mok samen! Uw mok in eigen kleuren met logo bedrukt!

I am a button