RPET paraplu’s bedrukken als relatiegeschenk

Paraplu’s van gerecyclede PET flessenduurzame relatiegeschenken met logo

RPET is een populair materiaal. Heel begrijpelijk ook. Er is gebruikt plastic in overvloed. Zonde om te verbranden. Hoe mooi om hier weer duurzame producten van te maken zoals promotionele paraplu’s. Zo kan een PET fles weer mooi opnieuw worden gebruikt.

RPET tassen bedrukkenRPET paraplu als relatiegeschenk

Is voor uw bedrijf duurzame bedrijfsvoering belangrijk? Wilt u uw personeel en relaties hier ook bewust van maken? Geef een RPET paraplu cadeau bedrukt met uw logo. RPET is een mooi en duurzaam materiaal. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend.
De waardering van RPET gemaakte relatiegeschenken is hoger dan relatiegeschenken gemaakt van nieuwe grondstoffen. Dus wat houd je tegen?

RPET paraplu bedrukken

Binnen 5 werkdagen uw RPET paraplu geleverd bedrukt met uw logo? Geen probleem.
Als duurzame Ecovadis leverancier werken we ook met duurzame en betrouwbare partners samen. De paraplu’s worden bedrukt met uw logo op tijd geleverd.
In ons assortiment hebben we oa.:

Kijk nu in onze online SHOP of mail naar info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken23 auto open storm proof RPET paraplu  bedrukken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

RPET paraplu’s bedrukken als relatiegeschenk

I am a button