RPET kleding met logo bedrukken

Bedrijfskleding van RPETduurzame relatiegeschenken met logo

Duurzame kleding met logo bedrukken. RPET is een mooi gerecycled materiaal van PET flessen. Het is al populair als materiaal in kleding en tassen voor duurzame bedrijven.

Wat is R-pet eigenlijk precies? R-pet staat voor gerecyclede petflessen. Deze kunnen verwerkt worden in kleding, maar ook in andere producten. Er komt steeds meer een tekort aan grondstoffen en ook onze basismaterialen slinken. Veel gebruikte materialen zijn echter zeer geschikt voor hergebruik, zoals plastic. Omdat wij veel waarde hechten aan duurzame en milieuvriendelijke producten, hebben wij de keuze gemaakt om R-pet bedrijfskleding aan te bieden.

Promotionele kleding en bedrijfskleding gemaakt van RPET:
  • Polo shirts van RPET
  • Polo shirts met langemouw van RPETRPET kleding bedrukken
  • T shirts van RPET
  • Bodywarmer van RPET
  • Jas van RPET
  • Werkbroeken van RPET

De eigenschappen van RPET bedrijfskleding

Polo RPET bedrukken met logoAls basis voor RPET wordt gebruik gemaakt van PET flessen. Deze worden chemisch gespoeld en van hun dop en etiket ontdaan. De flessen worden in de shredder vermalen tot granulaat korrels. Vervolgens wordt na het smelten hiervan een draad gespoten. Met dit draad wordt vervolgens de bedrijfskleding zorgvuldig geweven. Het hergebruiken van PET flessen is een heel stuk minder belastend voor het milieu dan wanneer er nieuwe grondstoffen worden gebruikt voor de bedrijfskleding. Daarnaast helpt het hergebruik van PET flessen ook onze enorme afvalberg te verminderen. Kortom, met R-pet bedrijfskleding kiest u voor een beter milieu en kwalitatief goede bedrijfskleding!

Ontwikkeling R-pet bedrijfskleding

De ontwikkeling van R-pet promotionele kleding en bedrijfskleding is nog een grote ontwikkeling. R-pet is een nieuw en gerecycled materiaal. Op dit moment zijn T shirts, polo shirts, sweaters, truien, vesten en bodywarmers leverbaar van R-pet. Broeken en jassen zijn op dit moment nog niet leverbaar in RPET.

Een gedeelte van onze RPET kleding assortiment kunt u al vinden in onze webshop.
Nog niet alles is online beschikbaar. Voor advies: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken

RPET jas bedrukken met logo

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

RPET kleding met logo bedrukken

I am a button