Fiets LED lichtje rood, wit in plastic doosje

Fiets led lichtje rood, wit in plastic doosje

Fiets LED lichtje rood, wit in plastic doosje, handig om ze in mee te nemen, maar ook is het doosje zeer geschikt om te bedrukken met uw logo! Het rood en wit LED lichtje zijn perfect en makkelijk te bevestigen aan de fiets.

Een wit lichtje voor op het stuur of het frame aan de voorzijde.
Een rood LED lichtje voor op het achter rek van de fiets of elders op het frame.
Veiligheid boven alles, deze lichtjes zijn onmisbaar en voor iedereen die vaak op de fiets onderweg is een uitstekende give away! Vergeet overigens ook niet de andere zaken die er mee verlicht kunnen worden (kinderwagens, wandeling met de hond etc).

Wanneer je op de bestemming bent aangekomen, kunnen de lichtjes terug worden gedaan in het doosje en samen terug in de tas of broekzak. Makkelijk bij elkaar te houden en zodoende altijd in de buurt van de klant. Altijd in de buurt betekend dus dat de reclame voor uw bedrijf ook doorloopt en op deze manier wordt er steeds aan uw bedrijf gedacht!

De lichtjes worden geleverd inclusief 2 knoopcellen (batterijen) en het frosted doosje.

Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

rood-lichtje-onderzdalelichtjes-rood-en-wit1lichtjes-rood-en-wit-in-doosje

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Fiets LED lichtje rood, wit in plastic doosje

I am a button