Professionele winterfietshandschoenen, full colour bedrukt

Professionele winterfietshandschoenen, full colour bedrukt

Deze professionele winterfietshandschoenen, full colour bedrukt zijn de uitstekende give aways en natuurlijk geweldig om deze te combineren met een hele outfit. Geen hele outfit maar wel deze handschoenen? Absoluut ook een goede keus, wij weten zeker dat de ontvanger ook hier erg blij mee zal zijn. De gebruikers zullen er zeer blij mee zijn, de fietshandschoenen zijn van hoge kwaliteit en worden volledig met uw logo in uw kleuren bedrukt.

Hoge kwaliteit.

Het zijn professionele handschoenen, gemaakt voor de sport en overal is over nagedacht. De kwaliteit wordt gegarandeerd en de fietser zal er lang van kunnen genieten. Het is een mix van leer en polyester en bestand tegen weersinvloeden van buitenaf (waterafstotend). Deze winterhandschoenen zullen zeker een verrijking zijn van de outfit van de fietser. Daarbij is het een uitermate geschikt item om weg te geven. Fietsers komen immers op vele plekken, in de stad of een gezellige kroeg, naar het werk of andere leuke plekken waar veel mensen aanwezig zijn. En daar waar veel mensen zijn, wordt uw logo veel gezien!

Meer weten?

Bent u overtuigd? Bel of mail naar Tiger concept en wij helpen u graag om het perfecte item compleet met uw logo en volledig aansluitend bij uw wensen te vinden.

9622_winter_bike_glove vanguard

 

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Professionele winterfietshandschoenen, full colour bedrukt

I am a button