Plant op Pallet: No Water Flowers® met Logo – Een Duurzaam Groeiend Geschenk van Tiger Concept

plant op pallet als giveaway amaryllis bedrukken logo

Bent u op zoek naar een uniek, duurzaam en groen relatiegeschenk? Tiger Concept presenteert met trots de No Water Flowers®: handgemaakte wax amaryllisbollen op euro pallet, perfect als cadeau vga voor duurzaam duurzame geschenken bedrukken logooor uw medewerkers en relaties in de transportsector.

Deze prachtige amaryllisbollen, speciaal geselecteerd voor hun vermogen om zonder water te bloeien, zijn een ware symbool van groei en duurzaamheid. Ze worden voorzien van een stijlvolle waxlaag, die niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling maar ook als stevige basis dient. Met het toevoegen van uw logo of slogan, transformeert u deze No Water Flowers® in een gepersonaliseerd en opvallend visitekaartje van uw bedrijf.

plant op pallet als giveaway amaryllis bedrukken logoBij Tiger Concept begrijpen we het belang van duurzaamheid, zoals blijkt uit onze EcoVadis Platinum-status. Daarom zijn onze No Water Flowers® meer dan alleen een geschenk; ze zijn een statement van uw toewijding aan een groenere toekomst.

Elke amaryllisbol wordt ondersteund door een metalen steun, waardoor deze gemakkelijk en stijlvol gepresenteerd kan worden. Het herkenbare vierkante zilveren label van de originele No Water Flowers® garandeert kwaliteit en authenticiteit.

Kies voor een cadeau dat groeit en bloeit, net als uw zakelijke relaties. De No Water Flowers® op pallet, bedrukt met uw logo, zijn de perfecte manier om uw waardering te tonen en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten. Met Tiger Concept kiest u voor een uniek, groen en duurzaam geschenk dat zowel het milieu als uw bedrijfsimago ten goede komt.

Mail voor een offerte (vanaf 50 stuks) ons even: info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Plant op Pallet: No Water Flowers® met Logo – Een Duurzaam Groeiend Geschenk van Tiger Concept

I am a button