Padded Shopper Puur – Het Perfecte Zakelijke Damesgeschenk

padded shopper puur als relatiegeschenk dames

Bent u op zoek naaga voor duurzaam logo tiger concept 150x150 een stijlvol en praktisch geschenk voor uw vrouwelijke relaties of medewerkers? De Padded Shopper Puur is dé ideale keuze. Deze hoogwaardige tas, vervaardigd uit duurzaam 600D polyester, straalt zowel elegantie als functionaliteit uit, waardoor het een waardevol en gewaardeerd geschenk is voor elke gelegenheid.

Stijlvol en Functioneel
De Padded Shopper Puur heeft een royale afmeting van 58 cm x 15 cm x 37 cm, wat voldoende ruimte biedt voor alledaagse benodigdheden en meer. Verkrijgbaar in de trendy kleuren roze en groen, past deze tas perfect bij elke garderobe. De gevoerde constructie zorgt voor extra bescherming van persoonlijke bezittingen, terwijl de stevige handvatten een comfortabel draagcomfort bieden, ideaal voor dagelijks gebruik.

padded shopper puur als relatiegeschenk damesEen Veelzijdig Accessoire
Deze tas kan ook perfect gecombineerd worden met een bijpassende etui, waardoor het een nog veelzijdiger en praktischer accessoire wordt. De Padded Shopper Puur is niet alleen een mode-item, maar ook een functionele tas die zowel in professionele als informele settings gebruikt kan worden.

Hoge Winkelwaarde
De Padded Shopper Puur staat bekend om zijn hoge winkelwaarde, wat de kwaliteit en het verfijnde design benadrukt. Het is een geschenk dat luxe uitstraalt en zeker indruk zal maken op uw zakelijke relaties en medewerkers.

Perfect Zakelijk Damesgeschenk
Deze tas is speciaal ontworpen om aan de wensen van de moderne, stijlvolle vrouw te voldoen. Als relatiegeschenk laat het zien dat u oog heeft voor detail en waarde hecht aan het geven van kwalitatief hoogwaardige en modieuze producten. Voor medewerkers is het een blijk van waardering die hun dagelijkse leven vergemakkelijkt en verfraait.

Kies voor de Padded Shopper Puur en maak een blijvende indruk met een geschenk dat zowel stijlvol als praktisch is. Een perfect cadeau voor elke zakelijke gelegenheid, waarmee u uw relaties en medewerkers op een bijzondere manier kunt waarderen.

Vraag [hier] online een offerte aan, of mail ons even: info@tigerconcept.nl / tel 030 2600 400

padded shopper puur als relatiegeschenk dames groen

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Padded Shopper Puur – Het Perfecte Zakelijke Damesgeschenk

I am a button