Over ear werk hoofdtelefoon met kabel

Perfecte thuiswerk cadeauduurzame relatiegeschenken met logo

Opzoek naar een perfect en functioneel thuiswerk cadeau? Bestel deze hoofdtelefoon met microfoon. Rustig thuis werken, je handen vrij en de andere kunnen je goed verstaan.

Over ear werk hoofdtelefoon met kabel

PC USB-stereo hoofdtelefoon met in-line geluidskaart en volume / mute-regeling levert superieur stereogeluid, terwijl de microfoon zorgt voor helder geluid tijdens gesprekken. Deze lichtgewicht over-ear headset van ABS-materiaal is ontworpen voor dagelijks langdurig gebruik en werkt met pc en Mac®. Met 2 meter USB A-kabel voor een optimale verbinding met elke computer. Perfect voor bellen en videogesprekken.

Bedrukt geleverd

Bestel de over ear werk hoofdtelefoon met kabel makkelijk en eenvoudig bedrukt met uw logo. Binnen 5 werkdagen geleverd. Indien gewenst kunnen we de individuele verzending voor uw verzorgen, inclusief een persoonlijk kaartje erbij.

Bestel makkelijk en eenvoudig in onze webshop.
Voor vragen: info@tigercconcept.nl

duurzame ECO leverancier relatiegeschenken

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Over ear werk hoofdtelefoon met kabel

I am a button