Ontdek de Perfecte RPET Halve Maan Sling Bag voor jouw Event

swing bag bedrukken logo

Ben je oga voor duurzaam logo tiger concept 150x150p zoek naar het ideale relatiegeschenk voor je medewerkers of een attent cadeau voor events en beurzen? Zoek niet verder! Ontdek de veelzijdige RPET Halve Maan Sling Bag, een stijlvol en praktisch geschenk dat iedereen zal waarderen.

Productomschrijving:

p763.2027 rpet halve maan sling bagDeze unisex tas is vervaardigd uit Aware™ gerecycled polyester, wat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Ontworpen voor een actieve levensstijl, draagt deze tas comfortabel tegen je lichaam aan en biedt zowel comfort als stijl. Ondanks zijn compacte formaat biedt de tas voldoende ruimte voor essentiële items zoals je smartphone en portemonnee. Dankzij de verstelbare schouderband kun je de tas precies afstemmen op jouw draaggemak.

Belangrijke Kenmerken:

– Materiaal: Gemaakt van Aware™ gerecycled polyester.p763.2001 0
– Comfort: Ontworpen om comfortabel tegen je lichaam aan te dragen.
– Ruimte: Compact, maar biedt genoeg ruimte voor je smartphone, portemonnee en andere essentiële items.
– Schouderband: Verstelbare schouderband voor optimaal draaggemak.
– Milieu: Voorzien van AWARE™ tracer die het authentieke gebruik van gerecyclede materialen valideert.
– Duurzaamheid:** 2% van de opbrengst van elk Aware™ product wordt gedoneerd aan Water.org.
– PVC-vrij: Een milieuvriendelijk product zonder schadelijke PVC.

Waarom kiezen voor de RPET Halve Maan Sling Bag?

Deze tas is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Door het gebruik van gerecycled materiaal en de ondersteuning van Water.org, geef je een cadeau dat impact maakt. Bovendien kun je de tas personaliseren met je bedrijfslogo, waardoor het een perfect relatiegeschenk is dat je merk op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Of het nu gaat om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk, of om bezoekers van je stand op een beurs te verrassen, de RPET Halve Maan Sling Bag is een stijlvolle en verantwoorde keuze.

Geef een cadeau dat comfort, stijl en duurzaamheid combineert. Kies voor de RPET Halve Maan Sling Bag en maak een blijvende indruk!

 

Bestellen of meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op om je RPET Halve Maan Sling Bag te bestellen of voor meer informatie over personalisatie en bulkbestellingen. Samen maken we jouw volgende event of beurs tot een groot succes! info@tigerconcept.nl of 030 2600 400
Of bestel makkelijk online [HIER]

swing bag bedrukken logo

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Ontdek de Perfecte RPET Halve Maan Sling Bag voor jouw Event

I am a button