Ontdek de Maritime Merryball: Uw Unieke Kerstdecoratie – kerstbal in zeecontainer vorm met eigen logo

kerstbal in vorm zeecontainer bedrukken met logo

Bent u op zoek naar ga voor duurzaam logo tiger concept 150x150een manier om uw kerstdecoratie dit jaar echt te laten opvallen? Zoek niet verder! Maak kennis met de Maritime Merryball, de kerstbal in de vorm van een zeecontainer, die perfect is voor bedrijven die hun merk willen laten schitteren tijdens de feestdagen.

kerstbal in vorm zeecontainer bedrukken met logoDe Maritime Merryball is niet zomaar een kerstbal. Met afmetingen van 8.5 x 3 x 3,5 cm en gemaakt van 100% hoogwaardig glas, straalt deze unieke decoratie kwaliteit en duurzaamheid uit. Het robuuste design in de vorm van een zeecontainer zorgt voor een moderne en professionele uitstraling die zeker de aandacht trekt.

Maar dat is nog niet alles! Elke Maritime Merryball wordt per stuk verpakt in een op maat gemaakte FSC-gecertificeerde giftbox, voorzien van een rPET blister voor optimale bescherming. Dit maakt het niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Personaliseer uw Maritime Merryball met uw eigen logo, bedrukt in één kleur op beide zijden van de kerstbal. Zo brengt u niet alleen sfeer in uw kerstdecoratie, maar ook uw bedrijfsidentiteit. Met een levertijd van 60 tot 90 dagen en beschikbaar vanaf 500 stuks, is dit de perfecte tijd om uw bestelling te plaatsen en uw merk in de schijnwerpers te zetten tijdens de feestdagen.

Kies voor de Maritime Merryball en geef uw kerstversiering een professionele, feestelijke en unieke uitstraling die zeker indruk zal maken. Bestel vandaag nog en maak uw feestdagen echt bijzonder! Vraag online [HIER] een offerte aan of mail ons even: info@tigerconcept.nl

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Ontdek de Maritime Merryball: Uw Unieke Kerstdecoratie – kerstbal in zeecontainer vorm met eigen logo

I am a button