Neopreen armtasje voor telefoon en kleine accessoires

Neopreen armtasje voor telefoon en kleine accessoires

Neopreen telefoon armtasje voor telefoon en kleine accessoires om uw telefoon in op te bergen tijdens het fietsen. Het tasje is geschikt voor de meest gangbare telefoons zoals de : I-phone,5 en 6, Samsung Galaxy S4 en HTC one. Het tasje heeft eveneens een vak om de oordopjes en eventueel sleutels in op te bergen.

Het tasje is in verschillende vrolijke kleuren te krijgen en via tampondruk  met uw bedrijfslogo te bedrukken. Dit Tasje is uitstekend geschikt als relatiegeschenk of give away op beurzen en evenementen. Gezien het praktische doel zal dit tasje veel gebruikt worden door de ontvangers, het staat voor sportief, meedenken met jouw relatie ( telefoon en fietsen gaan lastig samen, dus daar moet een oplossing voor gegeven worden)., veiligheid ; handsfree bellen! en muziek altijd onderweg  bij de hand.

Daarbij is het tevens een handig tasje om je sleutel in op te bergen, wat losgeld voor een drankje of andere kleine spulletjes. Uiteraard beperkt, maar precies dat wat nodig is. De felle kleurtjes vallen op, in combinatie met uw logo een opvallend geschenk! Toch liever wat neutraler? Dan kiest u voor de zwarte uitvoering met uw logo of spreuk/tekst. Het blijft hoe dan ook een ideaal promotiemiddel.

Telefoontasje arm XDNeopreen tasje XD

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Neopreen armtasje voor telefoon en kleine accessoires

I am a button