Nautische relatiegeschenken

schip

Nautische relatiegeschenkenga voor duurzaam logo tiger concept 150x150

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de scheepvaart. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen nautische sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden.

multitool schip bedrukken logoHet assortiment nautische relatiegeschenken
Tiger Concept inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de scheepvaart, zoals bijvoorbeeld de mini container welke te vullen is met veel verschillende gewenste items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, en nog veel meer andere items! Binnen de scheepvaart kunnen onze geschenken van essentieel belang zijn voor het behoud van een goede relatie. Leuke voorbeelden van nautische relatiegeschenken, gericht op de scheepvaart, zijn bijvoorbeeld keycords gemaakt van nautisch touw voor schepen. Door de items te bedrukken, borduren of te graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.

Uw logo op uw nautische relatiegeschenken

De nautische relatiegeschenken van Tiger Concept kunnen haast allemaal worden voorzien van uw logo. We adviseren u graag over de bedrukkingsmogelijkheden. Laat u professioneel informeren over de bedrukkingsmogelijkheden van de door u geselecteerde nautische relatiegeschenken. Graag tot snel!

Kijk hier voor het online assortiment

schip

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Nautische relatiegeschenken

I am a button