Nautische relatiegeschenken

Wilrik Van Geest Nieuws

Nautische relatiegeschenken

Tiger Concept is gerenommeerd binnen het leveren van opvallende en originele promotionele artikelen en relatiegeschenken, met name gericht op de scheepvaart. Speciaal voor bedrijven en merken welke actief zijn binnen nautische sector kunnen we een extra breed assortiment relatiegeschenken aanbieden.

Het assortiment nautische relatiegeschenken
Tiger Concept inspireert en helpt graag met originele productvoorstellen binnen de enorme wereld van relatiegeschenken voor de scheepvaart, zoals bijvoorbeeld de mini container welke te vullen is met veel verschillende gewenste items als pennen, chocolaatjes, ontbijtkoek, bloembollen, en nog veel meer andere items! Binnen de scheepvaart kunnen onze geschenken van essentieel belang zijn voor het behoud van een goede relatie. Leuke voorbeelden van nautische relatiegeschenken, gericht op de scheepvaart, zijn bijvoorbeeld keycords gemaakt van nautisch touw voor schepen. Door de items te bedrukken, borduren of te graveren met uw eigen bedrijfslogo of slogan, zijn deze uitermate geschikt als functioneel en modern relatiegeschenk.

Uw logo op uw nautische relatiegeschenken

De nautische relatiegeschenken van Tiger Concept kunnen haast allemaal worden voorzien van uw logo. We adviseren u graag over de bedrukkingsmogelijkheden. Laat u professioneel informeren over de bedrukkingsmogelijkheden van de door u geselecteerde nautische relatiegeschenken. Graag tot snel!