Multitool reparatieset fiets

Wilrik Van Geest Fiets relatiegeschenken en promotie artikelen

Multitool reparatieset fiets

Multitool reparatieset fiets , deze set is inclusief 15 functies multitool met diverse schroevendraaiers, een dopsleutel, een ratelschroevendraaier, inbussleutels en baco, een set met bandenlichters, universele sleutel, lijm en bandenplakkers. Alles voor de eerste hulp bij pech met de fiets in een klein, licht tasje dus gemakkelijk mee te nemen op de langere fietstochten.

Verpakt in blauwe pouch met reflecterende biezen.

Een luxe set, onmisbaar voor elke fietser die veel onderweg is en bij pech met de fiets niet met lege handen wilt staan. Uw bedrijfslogo geprint op het stevige tasje met reflecterende biezen, linkt uw bedrijf automatisch aan de betrouwbaarheid van deze kwalitatief erg goede set. Alles in de set wat nodig is om de fietser met pech weer op weg te helpen.

Een perfect relatiegeschenk, give away of wellicht zelfs voor uw medewerkers! Geef het als extra kado voor uw nieuwe klant of bij grote werkzaamheden verricht door uw fietsenwinkel of op een beurs/evenement om uw bedrijf te promoten. Zomaar wat ideeën waarbij dit tasje perfect zou zijn als marketing geschenk, maar het kan natuurlijk heel breed ingezet worden.

De multitool is van Carbonstaal en weegt ca. 353 gr. De tool zit in een canvas tasje met reflecterende strip en wordt in een polybag en doosje individueel verpakt afgeleverd. Een nette verpakking voor een multitool reparatieset fiets, die vooral luxe uitstraalt.

XD Fietsreparatieset