Multitool reparatieset fiets

Multitool reparatieset fiets

Multitool reparatieset fiets , deze set is inclusief 15 functies multitool met diverse schroevendraaiers, een dopsleutel, een ratelschroevendraaier, inbussleutels en baco, een set met bandenlichters, universele sleutel, lijm en bandenplakkers. Alles voor de eerste hulp bij pech met de fiets in een klein, licht tasje dus gemakkelijk mee te nemen op de langere fietstochten.

Verpakt in blauwe pouch met reflecterende biezen.

Een luxe set, onmisbaar voor elke fietser die veel onderweg is en bij pech met de fiets niet met lege handen wilt staan. Uw bedrijfslogo geprint op het stevige tasje met reflecterende biezen, linkt uw bedrijf automatisch aan de betrouwbaarheid van deze kwalitatief erg goede set. Alles in de set wat nodig is om de fietser met pech weer op weg te helpen.

Een perfect relatiegeschenk, give away of wellicht zelfs voor uw medewerkers! Geef het als extra kado voor uw nieuwe klant of bij grote werkzaamheden verricht door uw fietsenwinkel of op een beurs/evenement om uw bedrijf te promoten. Zomaar wat ideeën waarbij dit tasje perfect zou zijn als marketing geschenk, maar het kan natuurlijk heel breed ingezet worden.

De multitool is van Carbonstaal en weegt ca. 353 gr. De tool zit in een canvas tasje met reflecterende strip en wordt in een polybag en doosje individueel verpakt afgeleverd. Een nette verpakking voor een multitool reparatieset fiets, die vooral luxe uitstraalt.

XD Fietsreparatieset

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Multitool reparatieset fiets

I am a button