MOYU herbruikbaar notitieboekje naar eigen ontwerp

Het eerste échte duurzame notitieboekje!ga voor duurzaam logo tiger concept 150x150

Bij Tiger Concept zijn we altijd op zoek naar échte duurzame producten. Duurzaam geproduceerd, herbruikbaar, echt functioneel en het liefst zo dichtbij mogelijk geproduceerd.
We hebben weer zo’n echt duurzaam artikel aan ons assortiment toegevoegd.: Herbruikbaar duurzame notitieboekje van Moyu met logo bedrukt of helemaal naar eigen ontwerp!moyu herschijfbare notitieboekjes bedrukken met logo

De herbruikbare notitieboekjes kunnen met een helemaal eigen ontwerp omslag worden gemaakt voor u, of met uw bedrijfslogo worden bedrukt.
De notitieboekjes zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

Het duurzaamste notitieboek van Nederland met uitwisbaar en herschrijfbaar steenpapier gemaakt van afval, geproduceerd in Amsterdam.

Het steenpapier is waterafstotend en scheurvrij. Je veegt makkelijk met een natte doek je notities uit, tot wel 500 x per pagina. Elk notitieboek bevat handige tools zoals to-do list en weekplanner om je productiviteit en effectiviteit te verhogen. Met ons notitieboek redden we niet alleen bomen, we planten er ook nog in samenwerking met Trees for Kenya.

Daarnaast komen er tijdens de productie geen water of chemicaliën aan te pas. We hebben dit product gecreëerd vanuit een liefde voor de natuur. Ga jij jou steentje bijdragen aan een mooiere wereld door je verhaal te schrijven in een MOYU?

Mail ons nu voor dit duurzame notitieboekje met steen papier! info@tigerconcept.nl of 030 2600 400

herbruikbaar notitieboekje met logo bedrukken duurzaam MOYU

 

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

MOYU herbruikbaar notitieboekje naar eigen ontwerp

I am a button