MOYU herbruikbaar notitieboekje naar eigen ontwerp

Wilrik Van Geest Nieuws

Het eerste échte duurzame notitieboekje!

Bij Tiger Concept zijn we altijd op zoek naar échte duurzame producten. Duurzaam geproduceerd, herbruikbaar, echt functioneel en het liefst zo dichtbij mogelijk geproduceerd.
We hebben weer zo’n echt duurzaam artikel aan ons assortiment toegevoegd.: Herbruikbaar duurzame notitieboekje van Moyu met logo bedrukt of helemaal naar eigen ontwerp!

De herbruikbare notitieboekjes kunnen met een helemaal eigen ontwerp omslag worden gemaakt voor u, of met uw bedrijfslogo worden bedrukt.
De notitieboekjes zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

Het duurzaamste notitieboek van Nederland met uitwisbaar en herschrijfbaar steenpapier gemaakt van afval, geproduceerd in Amsterdam.

Het steenpapier is waterafstotend en scheurvrij. Je veegt makkelijk met een natte doek je notities uit, tot wel 500 x per pagina. Elk notitieboek bevat handige tools zoals to-do list en weekplanner om je productiviteit en effectiviteit te verhogen. Met ons notitieboek redden we niet alleen bomen, we planten er ook nog in samenwerking met Trees for Kenya.

Daarnaast komen er tijdens de productie geen water of chemicaliën aan te pas. We hebben dit product gecreëerd vanuit een liefde voor de natuur. Ga jij jou steentje bijdragen aan een mooiere wereld door je verhaal te schrijven in een MOYU?

Mail ons nu voor dit duurzame notitieboekje met steen papier! info@tigerconcept.nl of 030 2600 400