Maak Een Reisstatement: Gepersonaliseerde Trolley Koffers vanaf 5 Stuks!

reiskoffer op wielen of trolley bedrukken met logo of eigen ontwerp

ga voor duurzaam logo tiger concept 150x150In het tijdperk van gepersonaliseerde producten, is het bedrukken van reiskoffers op wielen of trolleys met een eigen logo of ontwerp een opkomende trend geworden, vooral binnen de zakelijke en reissector. Met een minimumbestelling van slechts vijf stuks, biedt deze service een uitstekende kans voor bedrijven, organisaties, en zelfs individuele reizigers om hun merk of persoonlijke stijl te laten zien terwijl ze de wereld rondreizen.

Perfect voor Handbagage: Een belangrijk voordeel van deze gepersonaliseerde trolleys is dat ze vallen binnen de standaardnormen van handbagage binnen de Europese Unie. Dit betekent dat reizigers zich geen zorgen hoeven te maken over extra bagagekosten of het inchecken van hun koffers. Met afmetingen die perfect zijn afgestemd op de cabine-eisen, bieden deze trolleys het gemak van moeiteloos reizen met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

reiskoffer met logo bedrukkenKwaliteit en Duurzaamheid: Bij het personaliseren van trolleys, is kwaliteit van het grootste belang. De koffers zijn vervaardigd van duurzame materialen, ontworpen om de ontberingen van reizen te weerstaan. Met stevige wielen en een robuuste handgreep, garanderen ze een soepele ervaring vanaf het moment dat je het huis verlaat tot je bestemming.

Eindeloze Ontwerpmogelijkheden: Wat het ontwerp betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een strak en professioneel logo voor bedrijven tot een levendig en uniek patroon voor de individuele reiziger, elke koffer kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Dit biedt een unieke kans om een merk te promoten of persoonlijke stijl uit te drukken.

Een Marketinginstrument: Voor bedrijven vormen dezesticker trolley gepersonaliseerde trolleys een slimme marketingstrategie. Het is een subtiele maar effectieve manier om merkbewustzijn te vergroten. Elke keer dat een medewerker of klant met een dergelijke koffer reist, wordt uw logo of ontwerp tentoongesteld aan een divers publiek, van luchthavens tot hotels en daarbuiten.

Een Gedenkwaardig Cadeau: Voor individuen bieden deze op maat gemaakte trolleys een unieke cadeau-optie. Ze zijn ideaal voor speciale gelegenheden zoals jubilea, afstuderen, of als een bijzonder bedankje.

In conclusie, het bedrukken van reiskoffers op wielen of trolleys met een eigen logo of ontwerp is een stijlvolle en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke reiservaring of een effectieve marketingstrategie. Met de combinatie van functionaliteit, stijl en persoonlijke aanraking, zijn deze koffers de perfecte metgezel voor elke reis.

Vraag nu uw offerte aan: info@tigerconcept.nl of bel 030 2600 400 of online

reiskoffer op wielen of trolley bedrukken met logo of eigen ontwerptrolley met logo bedrukken kleine aantallen

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Maak Een Reisstatement: Gepersonaliseerde Trolley Koffers vanaf 5 Stuks!

I am a button