Luz Fietslamp inclusief stuurklem

Luz Fietslamp inclusief stuurklem

Luz Fietslamp inclusief klem stuurklem. Een handige, makkelijk mee te nemen fietslamp met 5 LED lampjes van kunststof met bevestiging voor aan het stuur. Er zit tevens een knipperlicht functie op de lamp, waardoor zichtbaarheid (en veiligheid!) wordt gewaarborgd.

Er zijn 4 AAA-batterijen noodzakelijk, deze worden niet meegeleverd.  De lamp is tot 4 kleuren te bedrukken met tampondruk.

Een Luz Fietslamp met klem is een prachtig marketing item, dat naast positief ontvangst bij jouw klant een item is dat gezien wordt. Praktisch gezien kan het overal gebruikt worden, al is het in eerste geval natuurlijk een item voor op de fiets. Maar wanneer de fiets geparkeerd wordt, kan de lamp tevens worden gebruikt als zaklamp om bij te lichten waar nodig.  Met de donkere dagen dus een must have, maar ook voor de zomermaanden als het wat later is geworden een heel goed item in gebruik. De lamp is door de meegeleverde klem makkelijk en goed te bevestigen aan het stuur.

Specificaties

Afmeting: 3.6X10X6.5CM
Volume: 0.404 cdm3
Bruto gewicht: 0.071 kg
Netto gewicht: 0.049 kg

Materiaal: ABS plastic

De Luz fietslamp inclusief klem is te bedrukken tot maximaal 4 kleuren d.m.v. tampondruk.

fietslamp-stuur fietslamp-stuur3

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Luz Fietslamp inclusief stuurklem

I am a button