Lekvrije vacuüm mok met bedrukking

Lekvrije vacuüm mok met bedrukking

Tegenwoordig drinken veel scholieren, werkende mensen of oudere koffie. De meeste drinken hun koffie, tijdens het reizen naar hun werk of school. Hierdoor geeft een grote hoeveelheid van deze groep een boel geld uit aan koffie op een centraal station. Echter is dat niet meer nodig. Het idee is namelijk een lekvrije vacuüm mok.

De lekvrije vacuüm mok is een dubbelwandige roestvrijstalen mok met een vacuüm isolatie. Dat betekent dat warme en of koude drankjes hierin goed bewaard kunnen worden. Warme drankjes blijven maar liefst 5 uur warm. Doet u een koud drankje in de mok dan blijft deze ongeveer 15 uur koud. De vacuüm mok heeft een inhoud van 350ml.

Een lekvrije vacuüm mok is een mooi relatiegeschenk. De ontvanger kan het langdurig en dagelijks gebruiken. Zowel de gebruiker zal uw logo of communicatie zien, als ook de personen in zijn omgeving. Een mok van metaal, zoals de lekvrije vacuüm mok, kan zowel bedrukt als gegraveerd worden met uw logo. Een gravering zal altijd op de de mok blijven, ook na veelvuldig wassen.

 

Lekvrije vacuüm mok met bedrukking
Een mooi relatiegeschenk! Lekvrije vacuüm mok met bedrukking. Bestel nu!

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Lekvrije vacuüm mok met bedrukking

I am a button