Kompas en fietsbel in één!

Kompas en fietsbel in één!

Kompas en fietsbel in één! Deze kompas fietsbel van metalen behuizing wijst de weg wanneer alle mobieltjes en navigaties je in de steek laten. Een knipoog naar vroeger, maar misschien nog best wel eens écht handig als jouw telefoon of navigatie niet werkt en je op een onbekende plek fietst. Een leuk item, maar vooral ook origineel.

Dit kompas en fietsbel in één is uitermate geschikt om weg te geven als give away op beurzen en evenementen. Het zal met name in de smaak vallen bij klanten en bedrijven die gerelateerd zijn aan fietsen en outdoor activiteiten, maar het is tevens een leuk item m te koppelen aan een bedrijfsuitje of om jeugd op de ” ouderwetse” manier aan het speurzoeken te zetten.

Deze kompas en fietsbel in één is geschikt om te bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Dit kan op de zijkant van de bel geplaatst worden.

Afmetingen: 4,5 x 6,2 x 7,4 cm
Gewicht: 38 gram
Bedrukking:

Tampondruk: Max. drukafmeting (bxh): 20mm x 12mm
Max. aantal drukkleuren: 2

lasertechniek: Max. drukafmeting (bxh): 10mm x 15mm
Max. aantal drukkleuren: 1

Laat ons een ontwerp maken van de fietsbel en kompas in één en laat je verrassen door dit leuke item!

 

fietsbel-met-kompas kompas-en-fietsbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Kompas en fietsbel in één!

I am a button