Keycord sport – Tennisbal

Wilrik Van Geest Keycords, sleutelhangers, give-a-ways

Keycord sport – Tennisbal

Keycords zijn er in vele verschillende uitvoeringen. De keycords bij Tiger concept kunnen in praktisch alle uitvoeringen worden gemaakt. Het rubberen label is te personaliseren, zoals bijvoorbeel deze keycord sport – Tennisbal en golfbal.

Tijdens het sporten je sleutel(s) bij de hand houden aan dit fijne keycord is niet alleen handig, maar ook nog eens een eyecatcher! Door de verschillende kleuren waarin de keycord te krijgen is, kan het net zo gek of strak als je zelf wilt. Maar hoe opvallender de kleurstelling, hoe beter het logo gezien zal worden. Omdat in veel gevallen het dragen van een keycord erg handig is, niet alleen tijdens het sporten, maar ook wanneer je boodschappen gaat doen en de handen vrij wilt houden voor de boodschappen en niet ”eeuwig” op zoek wilt zijn naar die sleutel. Of geef de keycord mee aan je kind, zodat de sleutel niet kwijtraakt tijdens het spelen, vaak vinden ze het nog erg stoer ook. Vele manieren om de keycords in te zetten, nu nog een ontwerp en kleuren kiezen en laat de marketing maar beginnen!

De Keycord sport is tevens verkrijgbaar in een golfbal. De tennisbal en golfbal zijn uitgevoerd in rubber, het koord is van jacquard.

Verkrijgbaar in de kleuren:  Blauw, Groen, Oranje, Reflecterend, Wit en Geel.
GOLF-PACK-site-720x964 TENIS-GREEN-site-1-720x964