Kauwgom als Frisse Wind in Marketingcampagnes

Sportlife kauwgom bedrukt met uw logo

Sportlife kauwgom bedrukt met uw logoWga voor duurzaam logo tiger concept 150x150anneer het gaat om een creatieve en effectieve manier om uw merk te promoten, komt kauwgom als giveaway verrassend goed uit de hoek! Dit kleine, maar krachtige marketingartikel is niet alleen betaalbaar, maar ook razendsnel leverbaar. Binnen een week kan uw gepersonaliseerde kauwgom al onderweg zijn naar klanten en relaties, klaar om een frisse indruk te maken.

Waarom kauwgom als marketingartikel?

Kauwgom is een product dat door velen dagelijks wordt gebruikt. Het is laagdrempelig, populair, en kan gemakkelijk een dagelijkse herinnering aan uw merk worden. Door uw logo of boodschap op de verpakking te drukken, krijgt uw merk meerdere keren per dag aandacht, elke keer dat iemand een kauwgompje pakt.

Koppel uw merk aan de frisheid van Sportlife

Als voorbeeld nemen we Sportlife, een bekend merk dat synoniem staat voor frisheid en kwaliteit. Door een co-branding strategie kunt u associaties van betrouwbaarheid en aangename frisheid die consumenten met Sportlife hebben, overbrengen op uw eigen merk. Dit kan de perceptie van uw producten of diensten significant verbeteren.

Sleeve en blister met 12 kauwgomtablettenOntwerp dat in het oog springt

De kracht van een goed ontwerp kan niet worden onderschat. Een opvallend en creatief ontwerp van de kauwgomverpakking kan de aandacht trekken en ervoor zorgen dat uw merk opvalt. Denk aan heldere kleuren, een uniek logo, of een slogan die blijft hangen. Uw kauwgom wordt niet alleen een verfrissing, maar ook een gesprekstarter.

Trek de aandacht en maak indruk

Met een op maat gemaakte kauwgom als giveaway kunt u bij verschillende gelegenheden indruk maken. Of het nu gaat om beurzen, conferenties of als onderdeel van een welkomstpakket, kauwgom kan effectief worden ingezet om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties te versterken.

Vraag een offerte aan

Bent u klaar om uw merk op een frisse en smaakvolle manier te promoten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via info@tigerconcept.nl of bel ons op 030 2600400. Of [HIER] online Wij helpen u graag met een op maat gemaakt ontwerp en snelle levering. Laat de frisheid van uw marketingstrategie spreken met kauwgom als uw nieuwe visitekaartje!

Sleeve met flap en blister met 12 kauwgomtabletten

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Kauwgom als Frisse Wind in Marketingcampagnes

I am a button