Join the pipe, promotie en goed doel gaat samen!

Join the pipe, promotie en goed doel gaat samen!

Join the pipe, promotie met een goed doel! Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Een mooie waterfles van Join the pipe, met een mooie gedachte : Bij aankoop van deze flessen, gaat dat zelfde aantal naar schoolkinderen in Afrika! Uiteraard te bedrukken met jouw logo of tekst!

Waarom Join the pipe Bogo bottle?

Een promotioneel product dat ook nog eens een fantastische achtergrond heeft! Het product is mooi, van goede kwaliteit en zeer goed bruikbaar. Een waterfles wordt immers overal mee naartoe genomen tegenwoordig. Sportschool, werk, school, onderweg of gewoon thuis om bij te houden hoeveel we drinken. Jouw logo op deze fles zorgt dus voor een ontzettend goede marketing, want ze zien jouw naam steeds weer terug. Maar denk ook eens wat het met de ontvanger doet als ze zien dat deze zelfde flessen het leven in Afrika voor veel kindjes een stukje aangenamer maakt? Vers water in een hygiënische fles, helemaal voor henzelf, dat maakt voor hun gezondheid een enorm verschil! En jij als bedrijf hebt daar je steentje aan bijgedragen. Een marketing die nog zwaarder weegt, een bedrijf dat staat voor mensen!

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Join the pipe, promotie en goed doel gaat samen!

I am a button