Ins and outs over USB-C

Ins and outs over USB-C
Nieuwe technologieën brengen nieuwe uitdagingen met zich mee en USB-C, ook wel USB Type-C genoemd, is hierop geen uitzondering. Ontdek waarom USB-C-kabels van Belkin de meest betrouwbare, hoogwaardige en veilige kabels op de markt zijn. Wat is USB-C nu precies?

USB 3.1 SUPERSPEED+: DE NIEUWSTE ONTWIKKELING
De nieuwe USB-C-connector wordt momenteel al ondersteund door producten van veel fabrikanten, zoals Apple, Google en Microsoft. Naast de nieuwe connector- en poortcombinatie is er ook een nieuwe standaard genaamd USB 3.1 SuperSpeed+. De USB-C-kabels voldoen aan Europese regelgeving die een universele connector voor het opladen van mobiele telefoons beoogt. Dit betekent dat binnenkort vrijwel alles overal kan worden aangesloten, opgeladen en van stroom kan worden voorzien met behulp van USB-C-kabels.

De nieuwe USB-C-connector (ofwel USB Type-C-connector) heeft een nieuwe afmeting en vorm en is makkelijker te gebruiken dan voorgaande USB-connectors. Omdat de connector omkeerbaar is, maakt het niet uit hoe u hem op uw apparaat aansluit, dus u kunt het niet verkeerd doen. Bovendien kunnen fabrikanten nu apparaten ontwikkelen die dunner en lichter zijn dan ooit te voren.

Naarmate meer computerfabrikanten nieuwe laptops, tablets en hubs van de nieuwe USB-C-poorten voorzien, zal de vraag naar nieuwe USB 3.1 SuperSpeed+-kabels groeien. Belkin zal een complete USB-C-productreeks bieden om aan al uw wensen te voldoen.
Dit betekent dat binnenkort vrijwel alles overal kan worden aangesloten, opgeladen en van stroom kan worden voorzien met behulp van USB-C-kabels.
Bron: Belkin

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Ins and outs over USB-C

I am a button