Droogdoekje fietszadel

Droogdoekje fietszadel

De ideale give away voor de fietsliefhebber!  Een Droogdoekje fietszadel. Handig aan het zadel te bevestigen en zodoende altijd een droog doekje bij je om het zadel af te drogen/schoon te maken voordat je de tocht weer voortzet.
Het doekje zit verpakt in een handig tasje dat waterafstotend is, het doekje is zelf van zeer absorberend materiaal, zodat het vocht/vuil goed wordt opgenomen. Het tasje is in verschillende kleuren leverbaar en te bedrukken met jouw logo.

Het doekje is compact en na het drogen weer makkelijk terug te stoppen in het bijbehorende tasje. Het tasje is aan het zadel, maar ook aan het frame te bevestigen. Net wat je zelf makkelijk vindt!  Heb jij binnenkort een beurs, evenement of andere give away actie? Is jouw bedrijf gerelateerd aan fietsers, of is de doelgroep gericht op fietsers? Wellicht niet direct een link met fietsen, maar zoek je een item wat altijd en overal gezien wordt? Denk eens aan dit handige item. Nederland blijft een fietsland, waardoor iedereen baat kan hebben om zijn marketing op dit gebied te focussen. Fietsen doen we bijna allemaal, naar de winkel, naar school, naar het werk of gewoon een recreatief rondje met een bakje koffie bij een gezellig café… Overal zal jouw logo te zien zijn!

Prijs op aanvraag!
Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen! Service@tigerconcept.nl

Droogdoekje fietszadel

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Droogdoekje fietszadel

I am a button