Fietstas inclusief reflecterende details

Fietstas inclusief reflecterende details

Fietstas inclusief reflecterende details. Fietstas voor aan de bagagedrager met reflecterende details en 1 compartiment.  De tas is gemaakt van Tarpauline, een waterafstotend materiaal, dat er voor zorgt dat de spulletjes schoon en droog vervoerd kunnen worden. Door het mooie oppervlak kan de tas heel goed gebruikt worden voor het promoten van jouw bedrijf! Plaats een logo of tekst op de tas en zorg dat niet alleen de eigenaar van de tas, maar ook de omgeving getriggerd wordt om verder te kijken dan de tas en jouw website of bedrijf te bezoeken!

2 vliegen in 1 klap met deze tas dus! Een blije bestaande klant en wellicht nieuwe klanten door de marketing op de tas. Fietsen gaan naar allerlei plaatsen, Nederland blijft een echt fietsland en we nemen ons fietsje graag mee. Werk, school, recreatief en zelfs mee naar vakantie in binnen- en buitenland. Er zijn maar weinig producten die zo zichtbaar op zoveel verschillende plekken zullen komen.

Daarbij is de tas met zijn reflecterende details ook nog eens extra veilig voor de gebruiker. Zo hebben we al 3 punten waarom je voor deze tas zou moeten kiezen.

Bedrukking is mogelijk d.m.v. zeefdruk
Leverbaar vanaf 100 stuks

fietstas-zwart fietstaszwart

banner treebytreen green eng 1536x320

Bekijk en bestel onze specials

Bezoek onze webshop en bestel direct jouw producten

Bestelformulier Sneakers

    Na de bevestiging van uw bestelling nemen wij contact met u op om de aantallen per gewenste maat (van 36 t/m 48), het logo en de gewenste kleuren te bespreken. Ons team zal vervolgens het ontwerp verzorgen.**

    Let op: Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een zakelijke overeenkomst aan met betalingsverplichting. U gaat tevens akkoord met het verwerken van uw gegevens.**

Fietstas inclusief reflecterende details

I am a button